Optimism 2009 – ediţie de toamnă

Şi dacă prima ediţie la Optimism 2009 a fost un succes, Evensys s-a decis să organizeze şi o ediţie de toamnă. În vremuri grele, când România pluteşte în derivă ca un vapor pe marea agitată, optimismul este tot ceea ce ne-a rămas şi care ne va ajută sa trecem peste toate greutăţile vieţii. Un om optimist este mereu un om de succes.

Eu sunt o fire optimistă, dar şi realistă. Am încredere în puterile mele şi in ceea ce vreau să fac, dar niciodata nu visez la lucruri imposibile. Mereu mă trezesc optimist, cu gânduri bune şi cu forţe proaspete, dar uneori se pierd în zare, dezamăgit şi de faptul că trăiesc în România…Dar sunt optimist şi cred că tot răul este spre bine.

Optimism 2009 – ediţie de toamna va avea loc pe 30 octombrie, la hotel Howard Johnson, unde se vor purta noi discuţii pe tema optimismului şi se vor descoperi noi surse de inspiraţie, împreuna cu o serie de invitaţi, cum ar fi: Cristian Mungiu, Vlad Stan, Cristian Lupsa, Bogdan Naumovici, Cabral Ibacka etc. Participarea la eveniment se face pe baza de invitaţie, pe care o poti solicita la acest link. Mai multe informaţii pe optimism2009.evensys.ro

2 păreri la “Optimism 2009 – ediţie de toamnă

  1. Pingback: After-party la Optimism 2009 | Blogu` Lu` Sorin

  2. Pingback: Donez o geantă la Optimism 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *