21
Mar
2009

Optimizarea timpului si a cheltuielilor

In ultima vreme, am vazut tot mai multi oameni tristi si „disperati” pentru c-au ramas fara locuri de munca, au cheltuieli si banii sunt o problema. Si eu trec prin situatii asemanatoare si pana acum ceva vreme eram agitat si oarecum disperat.

Mi-am dat seama ca disperarea nu ajuta la nimic, ba mai mult, atrage lucrurile negative. Asa ca am decis sa iau cateva masuri. In primul rand mi-am ordonat idelile si mi-am facut program in incercarea de a-mi optimiza timpul cat mai bine. Cand m-am asteptat mai putin, cineva mi-a oferit o mana de ajutor. Pe aceasta cale ii multumesc si domnului Liviu Taloi ca are incredere in mine si voi face tot ce-mi sta-n puteri sa nu-l dezamagesc. Au inceput sa se lege treburi la care nu ma asteptam.

Lucrul cel mai important a fost sa-mi optimizez cheltuielile. Aceasta criza te faci sa vezi si latura risipitoare din tine. Mi-am dat seama ca sunt o fire cheltuitoare si consumator de multe prostii. Asa ca am renuntat la multe mofturi, multe dintre ele daunatoare. Am invatat sa fac economie la energia electrica si la apa, asta ca tot se apropie si ora Pamantului din 28 martie 2009. Am inceput sa-mi etalez calitatile mele de bucatar stand mai mult timp in bucatarie. Uite asa mananc si eu mai sanatos, sau cel putin incerc sa am o dieta mai normala.

Am renuntat la starea mea de nervozitate si evit sa ma mai cert cu lumea din jurul meu. Recunosc c-am reusit sa supar cativa prieteni apropiati si asta nu a fost bine. Sorry. Trecem noi si peste asta.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Crin Antonescu la sefia PNL-ului

Astazi sefia PNL-ului a fost castigata de omul sarac si cinstit, Crin Antonescu. Sincer ma asteptam la o noua sefie...

Închide