11
Oct
2013

(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

În perioada aprilie – septembrie, peste 100 de bicilişti din Bucureşti au participat la programul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” organizat de prima clinica dentara eco din România, Green Dental.

ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este un program de responsabilitate socială care promovează controalele periodice la medicul stomatolog, al căror beneficiu major este eliminarea riscului dezvoltării de afecţiuni dentare care necesită tratamente costisitoare şi de durată. Campania s-a desfăşurat în şase ediţii, în ultima sâmbătă a fiecărei luni şi s-a adresat bicicliştilor, susţinători recunoscuţi ai programelor ecologice. Astfel, programul a încurajat atât reducerea poluării generate de traficul rutier prin mersul pe bicicleta cât şi prezentarea în mod regulat la cabinetul dentar pentru prevenirea problemelor dentare.

Eco weekend_4

“ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” este un proiect inedit, initiat in premiera in Romania, prin care ne dorim sa contribuim la formarea unor comunitati de oameni responsabili atat in ceea ce priveste sanatatea lor, cat si fata de mediul inconjurator. De asemenea, acest proiect face parte din seria de masuri ecologice pe care le-am implementat in vederea obtinerii certificarii eco”

, a declarat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

“Numarul mare de pacienti care au participat la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este incurajator si ne confirma faptul ca obiectivul nostru este realizabil. De aceea, acest proiect va continua si anul urmator. Consideram ca prin implementarea unor astfel de programe si masuri eco sustinem mentinerea pe termen lung a sanatatii pacientilor nostri dar si protejarea mediului incojurator“,

a adăugat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

Green Dental s-a alăturat în martie 2013 renumitei Asociaţii Eco Dentistry din America şi lucrează în prezent cu lideri importanţ din domeniu pentru redefinirea tuturor serviciilor dentare pe care le oferă în conformitate cu principiile stomatologiei verzi. Anul acesta, Green Dental a fost implicată în proiectele de mediu ale celor mai apreciate asociaţii eco din România care se lupta pentru construirea unei societăţi durabile.

„Cu ocazia programului ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS am fost pentru prima data in Bucuresti discriminat pozitiv ca biciclist, si nu negativ, asa cum sunt obisnuit. A fost prima oara cand faptul ca sunt biciclist mi-a adus si alte avantaje pe langa clasicul avantaj de a ma strecura rapid printre masini. Ar fi exceptional ca biciclistii sa fie tot mai des discriminati intr-un sens pozitiv”

, a menţionat Ariel Constantinof, dispecer Tribul, prima companie de curierat rapid pe bicicletă din Bucureşti, şi pacient Green Dental.

“Apreciez initiativa clinicii Green Dental de a incuraja bucurestenii sa foloseasca mijloacele de transport alternativ si consider ca ar trebui sa existe mai multe campanii de acest fel. Cred ca as mai fi amanat vizita la medicul dentist cu inca trei ani daca nu as fi aflat de campanie”

, a afirmat Florin Lupu, pacient Green Dental.

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
Green Dental completează gama de servicii cu FAST & FIXED – procedura implantologică pentru un zâmbet nou în 24 de ore

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Piatra Craiului în imagini – la munte cu F64 şi Canon

În weekend-ul 28-29 septembrie 2013, am răspuns afirmativ unei ieşeli fotografice în Piatra Craiului. Alături de câţiva membri F64 şi...

Închide