25
Apr
2013

(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

Green Dental, prima şi singura clinică de medicină dentară din România care a adoptat conceptul stomatologiei verzi, organizează sâmbătă, 27 Aprilie, primul eveniment din campania de responsabilitate socială “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS”. Proiectul promovează prevenirea problemelor dentare prin menţinerea unei igiene orale corecte simultan cu reducerea poluării generate de traficul rutier prin mersul pe bicicleta.

Campania se adresează tuturor biciclistilor din Bucureşti şi se desfăşoară în perioada aprilie – septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, respectiv în datele: 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august şi 28 septembrie, între orele 09:00 şi 15:00. Toţi cei care vor veni cu bicicleta la clinică în datele stabilite vor beneficia de pachetul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” care include: consultaţie gratuită, şedinţă de profilaxie la doar 50 de lei, 50% reducere la albire dentară şi 50% reducere pentru obturaţii (plombe).

Proiectul îşi propune să contribuie la creşterea gradului de conştientizare a problemelor de mediu şi la educarea bucureştenilor în ceea ce priveşte sănătatea orală. Medicii Green Dental, supraspecializati prin cursuri de pregătire în afara ţării, le vor oferi bicicliştilor şi sfaturi generale privind intreţinerea igienei orale.

Pentru o organizare cât mai eficientă a fiecărui eveniment, înscrierea în campanie se realizează în avans pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental (facebook/greendental.ro) printr-o aplicaţie dedicată. Pentru mai multe detalii privind campania accesaţi website-ul clinicii la adresa: greendental.ro/eco4bikers

You may also like

Zâmbesc cu toţi dinţii
[Oferta Green Dental] New Patient Offer
(P) Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
Green Dental completează gama de servicii cu FAST & FIXED – procedura implantologică pentru un zâmbet nou în 24 de ore

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri

Toma Nicolau a lansat o serie de evenimente dedicate bloggerilor pasionaţi de gaming. Pe 1 decembrie 2012, 24 de bloggeri...

Închide