31
Oct
2009

Pacatele unui politist – Ultimul apel: New Orleans (2009)

Pe 27 octombrie a fost vizionarea specială la filmul Pacatele unui politist – Ultimul apel: New Orleans (Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans). Este un film politist cu Nicolas Cage, Eva Mendes şi Val Kilmer în rolurile principale. Acţiunea se desfăşoară, aşa după cum bine aţi observat încă din titlu, în New Orleans, un oraş cu tradiţie pentru Nicolas Cage. Este al cincilea film făcut în acest oraş.

Mai jos aveţi un mic fragment extras din comunicatul de presă:

Terence McDonagh (Nicolas Cage), detectiv la omucideri în cadrul New Orleans Police Department salvează un deţinut de la înec, imediat după ravagiile Uraganului Katrina. În timpul acţiunii sale eroice, se răneşte la spate. Este promovat locotenent, primeşte reţetă pentru analgezice şi se întoarce la datorie.
Un an mai târziu, îl regăsim pe Terence dependent de Vicodin şi cocaină, cu o încredere exagerată în forţele proprii, închipuindu-şi că e în stare să aibă grijă de oricine ar avea nevoie de sprijinul lui, şi că este un poliţist mai bun ca oricând. Şefii lui sunt destul de convinşi de capacitatea lui, astfel că i se încredinţează o nouă misiune dificilă: o familie de imigranţi africani este găsită masacrată, iar Terence e numit la conducerea investigaţiei.

Are şi câteva scene fierbinţi, împuşcături, dramă etc. Prea multe nu vă mai spun. Din 6 noiembrie, puteţi să mergeţi în cinematografele din România şi să-l urmăriţi pe Nicolas Cage, cum ajunge din poliţist bun în poliţist corupt şi dependent de droguri.Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans – Trailer

You may also like

G.I. Joe: Retaliation Exclusive Premiere (trailer)
Acesta este „Ce-o fi cu soţii Morgan?”… a fost
Top 10 filme văzute în 2009
Romanisme – Nu ştiam că trebuie să ştiu tot

2 Responses

  1. Pingback : Top 10 filme văzute în 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Google OneBox – serviciu online de cautat muzică

Google a lansat în Statele Unite un serviciu online de căutat muzică. Se numeşte OneBox şi este bazat pe parteneriatele...

Închide