22
Noi
2009

Paranoia turismului electoral…

A făcut victime în rândul călătorilor. Microbuzele şi autobuzele, care efectuau traseele regulate, au ajuns cu mari întârzieri la destinaţii datorită verificărilor multiple efectuate de ARR şi Poliţia Română. Astfel, unii călători au pierdut legăturile spre destinaţia finală. Au pierdut trenuri, microbuze, avioane…Cine plăteşte pagubele?

Microbuzul, de pe ruta Măcin-Bucureşti de ora 15.00, a fost oprit de aproximativ 10 ori şi verificat la acte şi bilete. Fiecare oprire a însemnat până la 3-5 minute intârziere… Şi uite aşa, în loc să ajungem la 19.30 în autogară, am ajuns la 20.30. Trei călători au rămas în gară pentru că au pierdut trenul, altul a pierdut ultimul microbuz spre o localitate din apropierea Bucureştiului. Cine îî despăgubeşte?

Sunt conştient că s-a practicat turism electoral în sistem hard şi mulţi au încercat să fraudeze alegerile, dar nu era nevoie de atâta abuz din partea autorităţilor. Nu era mai corect să fie verificat de maxim 2 filtre? Un filtru îl verifica la plecare şi unul la sosire şi asta era tot…De ce a fost nevoie de 10-15-20 de filtre pentru a verifica acelaşi lucru?

Azi vreau sa dau o muie Poliţiei Române şi ARR-ului pentru că şi-au bătut joc de oameni.

AUTORITATEA RUTIERA ROMANA – ARR

Susţin Revoluţia Bunului Simţ

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute
Citește articolul precedent:
www.casefaraintermediari.ro – fără intermediari

Joi s-a relansat portalul www.casefaraintermediari.ro. Aşa cum spune şi numele domeniului - website cu anunţuri publicate exclusiv de către propietari,...

Închide