1
Feb
2009

Parerea femeilor despre barbatii care conduc anumite masini


Intr-o lume aflata in plina Criza Mondiala, masinile scumpe, mari, mici, de lux sau clasice, sunt tot mai prezente pe soselele acestui Pamant. Fiecare cu preferinta si dupa putere. Dupa cum bine stim, sunt fete materialiste care viseaza numai la masculi cu Ferrari, Aston Martin, Bugaty, sau fete care n-au ele treaba cu masina, ele au treaba cu masculul. Apropo baieti, sa stiti ca marcile BMW, Mercedes, sau AUDI nu mai sunt la moda.

Citind azi un articol in auto.ro, chiar m-a pus pe ganduri. Oare ce cred femeile despre barbatii care conduc anumite masini?

Fetelor care este parerea voastra despre barbatii care conduc: MINI Cooper, AUDI A6, Logan, BMW X5, Chevrolet Corvette etc?

Am incercat sa iau modele elegante, dar si clasica Dacia Logan, din mai multe clase auto, mai mari sau mai mici.

Va prezint si cateva raspunsuri date de cateva domnisoare dragute intervievate de mine:
Domnisoara 1:
Mini Cooper – masina prietenei condusa de el atunci cand a ramas peste noapte si a uitat unde si-a pus cheiele de la masina lui personala
Logan -familie
Audi A6 folosita de oameni care tin la aparente dar vor si calitate
Ultimele 2 pe care stiu ca n-ar trebui sa le bag pe toate in aceeasi oala dar nu ma pricep deloc la performantele fecareia asadar …oameni cu pretentii,(uneori cu stil ) care tin la imaginea lor( si „Stiu ce vor femeile .”)sau care poate pentru calitate ar plati oricat.

Domnisoara 2
:
Pai pe audi a6 si pe bmw x5 ii bag in aceeasi categorie. Oameni bogati care nu prezinta niciun fel d interes
Loganu’ e mai pt familisti asa,pt oameni modesti si e chiar ok
Mini Cooper – pai e de bine. Presupun ca e chestia aia cu invers proportionalitatea.

Domnisoara 3:
mini cooper – tineri, dinamici; audi A6 – persoane cu un anumit statut social, apreciaza stilul, eleganta si performanta; bmw x5 – persoane cu personalitate puternica, exprimata prin brandurile folosite; chevrolet corvette – persoane care apreciaza unicitatea si incearca sa se diferentieze prin fiecare achizitie, pasionati de valorile americane

You may also like

HiTech, HiFi, electric şi autonom: tehnologia schimbă experienţa din automobil
BMW i – i înseamnă inovaţie
Maşina de blogger – voturile mele
Un blogger din Romania si un Chevrolet Captiva

5 Responses

  1. Masinile care imi plac cu adevarat sunt: WV Golf 4, Ford Focus (varianta aceea ridicata de spate, nu stiu cum se numeste, Mini si Skoda Octavia.

  2. sincer is fan Audi …. audi a6 … cu toate ca taicamiu a zis ca imi ia cam orice masina vreau daca intru la poli si ma tin de facultate … si am alez un z4 … asa ca ma pun pe invatat sa intru …

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Theme WordPress si alegerea lor

In noaptea asta am cautat 2 theme de wordpress pentru bloguri. Una pentru blogul meu de IT&C si una pentru...

Închide