4
Sep
2009

Party FTW.ro

Bobby Voicu împreună cu echipa FTW.ro au avut plăcerea să ne invite la un party în Club White din capitală. Cu această ocazie s-a dat startul evenimentelor de toamnă. Nebunia abia acum începe. A fost o plăcere să revăd prieteni, amici, cunoştinţe şi să întâlnesc oameni noi. Ne-am beţivănit cu berile de la Ursus, Timisoreana, Peroni, Redd’s şi ne-am răcorit cu sucuri de la Coca-Cola. (Raluxa)

Sunt prea obosit ca să mai detaliez despre eveniment şi să-i trec pe toţi cu care m-am văzut. Sper ca în decursul acestei zile să revin asupra postului. Până atunci, vă las să urmăriţi câteva poze făcute de Carmen Rusu cu aparatul meu Sony DSC H10.

După câteva beri şi o durere de cap insuportabilă e cam greu să te ocupi de selecţia şi procesarea pozelor. Sper că am reuşit să le aleg pe cele mai bune. Restul fotografiilor, sper să le pot ridica pe un serviciu de transfer. Cine le vrea în mod personal şi la o rezoluţie mai mare, să mă contacteze şi le trimit cu viteza netului:).

Alte poze găsim şi la Victor. Au mai scris şi: Sadak; Sssfinxxx; Elena şi lista e deschisă.

Update: Dupa un asemenea party, a mers ca unsă shaorma de la Genin, mai ales că am fost gaşcă mare: @AdrianCiubotaru, @KorinnaMs, @FataDinPort, @JustF0rFun, @Bratila, @Cart00n, @DavidPripas, @Buddhabar, @IoanTibi, @DragosGrijincu, @Carmen_Rusu, @IoanTibi, @Roxana_Niculae, @SimonaStanescu, @GeoAtreides, @VictorDulu. Care nu vă găsiţi pe listă?

You may also like

Ce faci când vrei să te relaxezi?
Targoviste si Turnul Chindia (foto)
Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat
SMAEB 2010 – Editia a VIII-a (foto)

27 Responses

 1. Pingback : Party FTW, reacții. « Sadak

 2. @cart00n scrie in articol – „Cine le vrea în mod personal şi la o rezoluţie mai mare, să mă contacteze şi le trimit cu viteza netului:).” – la rezolutia actuala sunt ok de afisat pe blog. Cat despre arhiva…inca lucrez la ea…netul nu prea ma ajuta.

 3. A fost dragut! Dar tinand cont ca nu prea cunosteam pe nimeni am fost mai outsider, defapt cunosteam online dar face 2 face chu chu! Next time!

 4. Pingback : Primul party FTW « Pleiada

 5. Pingback : Sa petrecem, zic! – Câteva minute cu B...

 6. Pingback : FtwParty Succes ! | VictorDulu.Ro Blog Personal Despre Orice , Oriunde , Oricat , Oricum Blogul cu 4 Ouri

 7. Pingback : Artistu zice… » FTW Party, cronica unei petreceri ratate!!!

 8. Pingback : Şi a fost #ftwparty | raluxa's blog

 9. Pingback : Primul party FTW- Elena Ciric

 10. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

 11. Pingback : B-ul.ro | Si am petrecut

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
10 ani de Blogger

În august 1999 se lansa una dintre cele mai cunoscute platforme de blogging din lume, Blogger. Scott Rosenberg este fondatorul...

Închide