18
Mar
2010

PCForum.ro – pentru dependentii de tehnologie

De pe la 12 ani am devenit pasionat de IT&C, gadgeturi si de tot ce inseamna tehnologie. Navighez pe multe forumuri, ma documentez, ma informez, citesc review-uri si tot felul de stiri nationale si internationale. Recent am descoperit un forum interesant – PC Forum, cu ceva trafic si informatia bine structurata. Propietarul acestuia este Dan Dragomir, o persoana pasionata de IT&C si destul de cunoscuta in acest domeniu.

L-am contactat si a avut amabilitatea sa ne povesteasca putin despre istoria PC Forum.

Pasionatii de tehnologie au din 2006 un loc de intalnire special: PC Forum – un loc unde pot afla cele mai noi informatii din industria IT&C romaneasca sau internationala, unde sunt prezentate cele mai noi gadgeturi si cele mai bune servicii.

Forumul isi propune sa discute despre tehnologie fara limitarile corporatiilor media dependente de finantarile sponsorilor. De asemenea, nu copiaza de pe alte site-uri continut fara acordul acestora, asa cum fac proprietarii marilor site-uri din Romania, datorita legislatiei permisive. Ce facem in schimb? Oferim stiri la zi din industrie, stiri de hardware, software, internet si comunicatii, jocuri video si alte stiri la zi. Testam si prezentam echipamente: telefoane mobile, laptopuri, camere foto digitale, playere MP3. Prezentam cele mai noi zvonuri din industrie si aducem ceea ce lipseste pe internetul romanesc: actualizarea continua a stirilor.

In acelasi timp, vom oferi utilizatorilor posibilitatea de a discuta liber, de a comenta stirile, de a afla raspunsuri la dileme hardware si software, de a obtine sfaturi pentru depanare in timp util de la cea mai mare comunitate de tehnologie din Romania.

Site-ul PC Forum este realizat de Online Business Services. Audienta PCForum a crescut constant, de la an la an. In 2006 a avut 200.000 de unici cu 0,8 milioane de adisari, iar statisticile de audienta arata ca anul urmator a urcat la 675.000 de unici cu 1,3 milioane de afisari, apoi 1,1 milioane de unici in 2008 cu 1,8 milioane de afisari, pentru ca anul trecut sa aiba 1,11 milioane de unici si 1,96 milioane de afisari.

Luna ianuarie 2010 a adus PCForum.ro o audienta de 103.500 de vizitatori unici şi o medie de 234.000 de afisari si putem spune ca anul acesta atentia vizitatorilor creste si de aici interesul pentru discutii si comentarii.
De-a lungul anilor, PCForum a fost premiat la Intenetics si a fost partener la CERF, LOAD, Binary si cel mai recent la IDC Security Road Show.

Alaturi de PCForum.ro sunt companii precum Asus, MarketOnline.ro, dar au rulat campanii de promovare si IBM, Romtelecom, BenQ, Logitech, Orange, Vodafone, Cosmote, BitDefender, Kaspersky si multe altele. In decembrie 2009 au rulat pe site reclame Vodafone, Orange, Domo, Romtelecom, Allianz si altele.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Blogger face – Sorin Rusi

Caricatura "Sorin Rusi" face parte din proiectul Blogger Face lansat de Nicoleta Ionescu, caricaturist profesionist, freelancer - deci nedespartita de...

Închide