11
Oct
2008

Pensie de 3 RON

Pensie de 3 RON. Nu nu este ceva ironic, chiar este o pensie de 3 RON. O pensionara din Maramures primeste ca pensie 6 monezi de 50 bani, adica in total 3 RON= 30 000 ROL.

„Ioana Rosca are 82 de ani si, daca nu ar primi ajutor din partea primariei si fiicei, ar fi condamnata la o moarte sigura, pentru ca nimeni nu ar putea sa traiasca din cei 3 lei pe care statul ii ofera batranei ca pensie de urmas.
Maramureseanca a ramas vaduva in urma cu 6 ani, iar peste 3 ani de la moartea sotului, dupa ce statul a reusit sa ii intocmeasca dosarul de pensie pentru anii de munca fortata prestati de acesta pe santiere in perioada comunista, a primit… 30.000 de lei vechi, adica 3 RON in banii actuali.”

Chiar nu se poate face nimic in privinta aceasta? Sunt pensii de 30 000 RON, iar altii abia daca iau 3 RON. In ce fel de tara traim? Stiu ca este una bananiera, dar macar sa avem grija si de batranii nostrii. Batranica asta oare de cand n-a mai avut o pensie marita? Ma intreb si eu ca om, ca nu mi-a venit sa cred cand am citit stirea in Maramures Blog. Avem un guvern incompetent. De 20 de ani suntem condusi de oameni jalnici, care au averi peste averi. Rusine dragi politicieni ai Romaniei. Aici nu e vorba de donatii, aici este vorba de proasta conducere a statului. Unde este acea pensie minima de 500 RON promisa?

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

2 Responses

  1. sperante desarte – traim in romania si asta ne ocupa tot timpul! daca nu s-a ajuns la salariul minim pe economie 500 de RON, asteptam mult si bine pensie de 500 de ron

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Camerele de supraveghere

Ma uitam in seara asta la stiri si am auzit cum foarte multi oameni din lume au protestat impotriva acesto...

Închide