28
Aug
2008

Perceptia despre femei la diferite varste

In seara asta, o prietena imi arata o fotografie cu o tipa de 16 ani si-mi cere parerea despre acea tipa. Eu ii zpun ca este o pitipoanca numarul 1 electrocutata (avea parul arici in cap) si ca nu e frumoasa asa cum se astepta sa-i raspund. Apoi mi-a spus ca a mai intrebat un tip si acela i-a zis ca e superba.
Bun atunci eu i-am explicat asa. Tipa are 16 ani. Eu la 20 si cati am, o vad ca o pitipoanca nasoala. Unul cu varsta intre 16-20 o vede ca o posibila victima. In urma discutiei am concluzionat ca percem femeia in multe feluri, in functie de varsta. Pentru cei cu varste mai fragede, pitipoancele sunt fete atragatoare. Pentru cei trecuti de 20 de ani sunt niste fufe corentate. Asa ca aviz fetelor. Daca vrei sa agatati tipi de peste 20-22 de ani si voi sunteti sub 20 de ani, incercati sa nu pareti pitipoance.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Cum definim piţipoanca?

8 Responses

  1. MaTzA

    „Asa ca aviz fetelor. Daca vrei sa agatati tipi de peste 20-22 de ani si voi sunteti sub 20 de ani, incercati sa nu pareti pitipoance.”…criminala asta:)):))…da si dupa ti`am dat dreptate in ceea ce`ai zis…nu te mai contrazic:P

    dar ma intreb cum percepe o tipa de 20 de ani un tip de 17:P…dak un tip de 20 percepe o tipa de 16 k o pisibila prietena(zic asa sa sune frumos:P)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Champions League 2008-2009

Spre bucuria romanilor, anul acesta avem 2 echipe in grupele Champions League. CFR Cluj care s-a calificat direct fiind campioana...

Închide