30
Mai
2009

Peretele cu autografe de la Kiss FM

…A fost ieri zugrăvit de OLiX. Mulţi poate nu ştiţi ce s-a întâmplat pe acest perete special, dar pentru cunoscători acest perete a însemnat foarte multe.

Peretele vedetă a strâns pe durata a 12 luni toate semnaturile artiştilor şi invitaţilor ce au trecut pragul radioului Kiss FM. A reuşit să strângă o întreagă istorie a partydului Kiss FM care azi împlineşte 80 de ediţii.

Totul a pornit de la Ramona, o domnişoară ce a dorit să-şi manifeste bucuria pentru că a reuşit să cunoască dj-ii de radio preferaţi. A făcut-o într-un mod original, lăsând un pupic pe acest perete. La editia 40, a partydului Kiss FM, OLiX a invitat fanii să petreacă alaturi de el, în studiourile Kiss FM, o sâmbătă de neuitat. Chiar a fost ceva special pentru că acesta a fost startul multor prietenii, amiciţii şi petreceri. Nu visam vreodată că voi ajunge să cunosc pe aceşti oameni minunaţi ce stau la butoane şi ne fac dimineţile, zilele şi noptile atât de frumoase. Am reuşit să cunosc foarte mulţi oameni interesanţi. Îmi este greu să-i numesc pe toţi, dar îi salut şi-i respect:).

Acest perete avea pe el semnăturile noastre şi mereu ne aduceam aminte de unde s-a început şi unde s-a ajuns, ce persoane au venit etc. Dintr-un perete s-a ajuns la mai multi pereţi.

Totul a pornit de la cateva semnaturi:

S-a ajuns la un perete foarte plin de buze, augofrafe, desene si clasamente:) si chiar mai mult:

Si a revenit la forma initiala  ieri prin interventia lui OLiX:

Nu e chiar la final, mai trebuie data o mana de var pe care o voi da eu. OLiX ne vedem la zugravit:).

Multe amintiri frumoase s-au legat de acest perete:). Urmeaza o noua era a partydului Kiss FM, de data aceasta transmisa dintr-o noua locatie. Cat despre pereti cu autografe nu cred ca vor mai exista, dar inventam noi ceva. Un caiet de semnaturi, ca pe vremuri cu oracolele? OLiX ce spui de ideie?:)

Galeria foto cu OLiX in actiune o gasiti pe KissFM.ro. Sper să mă ierte Pyuric că am furat o fotografie de pe monden.info.

La final avem şi un comunicat de presă dat de Kiss FM:

„Pentru ca a fost cel mai neastamparat dintre DJ-ii Kiss Fm si niciodata nu s-a sfiit sa faca prostioare, OLiX a fost nevoit, in cursul zilei de ieri, sa-si repare toate greselile. Inarmat cu un trafalet si o galeata cu lavabila de culoare alba, OLiX a pasit increzator in vechiul sediu Kiss Fm, unde a zugravit peretii pe care fiecare invitat al sau isi lasase amprenta.
“Initial ma gandeam sa facem o editie speciala de Partyd KissFM in care sa aduc ascultatorii si sa zugravim cu totii, dar pana la urma, daca tot sunt eu presedintele de partyd am decis sa fac eu asta”, a declarat OLiX in timp ce dadea cu… “bidineaua”.
La final, rezultatul a fost mai mult decat satisfacator, OLiX dovedind ca este un bun zugrav – “Colegii deja vor sa apeleze la serviciile mele de zugrav. Cat despre bani, e criza… pret triplu pentru ca-s DJ zugrav si 50% reducere, doar pt colegi.”

You may also like

Doina FM
DJ Bigice, live@ Kiss Kiss in the Mix
Dj-ii Kiss Fm au dat în mintea copiilor!
Ce facem de 1,2 si 3 mai?

2 Responses

  1. Ramona

    Soriiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn !!! Mi-ai dezvaluit ” identitatea” !!!!!!!!!!! Clar ! O sa-mi fie dor de peretele acelaaaaa…acum unde, pe ce imi mai las eu buzele…??

  2. Vasi

    Sau niste pereti falsi pe niste suporti cu rotite, incat sa ii puteti muta unde vreti! Sau o carte de oaspeti imensa pe un trepied, cu un reflector deasupra ei! 😛

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Eu cu cine votez?

Cam o data la 4-5 ani începem să fim interesanţi pentru politicieni. Doar când vin alegerile, electoratul contează. Tot în...

Închide