30
Iun
2008

Perle Bacalaureat din 2008 si anii anteriori

Bacalaureat 2008 este in plina desfasurare. Nici acest an nu a fost ocolit de perlele elivilor. Va prezint cateva perle de la Bacalaureat 2008 si anii anteriori

“Spanul a fost pentru Ion Creanga un model de personaj nenorocit pe care l-a urmat toata viata”

“Basmul cult isi are originea in cel popular de la care autorul preia tiparul narativ, dar reorganizeaza elementele stereotipi.” in loc de “elementele stereotipe conform viziunii sale stilistice”.

„Romanul „Rascoala” este conceput de Liviu Rebreanu sferic, pentru ca incepe si se termina cu imaginea burtii lui Rogojinaru, care seamana cu o sfera.„


„in acest text se analizeaza trasaturile vitelor de la plug, caci aceste obiecte – boul si vaca – sant cele mai valoroase ale taranului.”

You may also like

Problemele cotidiene
Care este sensul vieţii?
Pamantul fara oameni
20 de intrebari

16 Responses

 1. „Romanul “Rascoala” este conceput de Liviu Rebreanu sferic, pentru ca incepe si se termina cu imaginea burtii lui Rogojinaru, care seamana cu o sfera.„
  =))). geniala asta=)))

 2. Nu stiu ce sa zic de ei …..atata ma gandesc cum au reusit sa ajunga sa de’a bacu :-/ nu cumva banu ?! ….da totusi sa faci astfel de greseli =))))=)))

 3. secret

  Oare le aveau regizate? Raspunsurile…la ele ma refer. Ca anii de liceu i-au avut. Altfel nu se explica cum de au ajuns pana aici.

 4. nicky34

  Si astfel, peste cativa ani, vom dovedi lumii ca meritam sa intram in randul statelor civilizate. Ca pana acum a fost cum a fost …

 5. Ando

  Nicky34….vb prostii prietene…. stai linistit k asta nu tine de civilizatie….dar ce sa stii tu ? Si ink ceva…. 90% dintre perlele astea sunt scrise intentzionat….. probabil a vazut respectivul k nu stie nimic si a zis macar sa se amuze 😉

 6. dragosH

  „in acest text se analizeaza trasaturile vitelor de la plug, caci aceste obiecte – boul si vaca – sant cele mai valoroase ale taranului.” PREA TARE=))=))=)) DOAMNE AJUTA-I SI PE ASTIA!!:))

 7. Danny

  Perla la bac proba oral-romana:
  Un tip ce a terminat seralul ii vine Harap Alb (coincidenta cu ce a picat la cei ce au terminat liceul la zi , dar nare nici o legatura)

  Merge tipu convins in fata comisiei si incepe:

  „Harap Alb a fost un personaj negativ,deoarece acesta era un criminal fiindca a ucis balaurul si totodata un violator pentru ca a rapito pe Ileana Cosanziana , a duso in padure si a violato”

  Poate multi nu veti crede,dar va zic sigur ca a fost prapad in clasa in acel moment !

 8. Pingback : » » Top 100 - Blogu` Lu` Sorin

 9. are dreptaet cu afirmatia de mai sus cu faptul
  ca se mai plictiseste elevul la examen
  chiar eu am scris:Spânul a fost pentru Ion Creangă un model de personaj nenorocit pe care l-a urmat toată viaţa
  asa ca nu mai spuneti voi ca nu stim ce scriem
  bine asta-i in cazul meu

 10. mircea

  Nu e de ras copilasi,nu e de ras! E de plans si imca in hohote! Vai de capul ei tara, vai de capul lor ratati!

 11. giorgio

  cica ce uameni.. se scrie oameni ..nu vb de altii daca nu stii scrie:))))) vai de voi`..radeti de altii si voi nici vorbi nu stiti:))

 12. Phenomenenn

  seria 2009 in actiune !!!!
  Hai baietiii,da-tii tare !!!

  Giorgio,mai e nevoie sa iti spun ca omul a facut prin „”UAMENII” o abordare indirecta la adresa VIP-urilor ?
  Hai,ca a trecut un an de la ferocea afirmatie,si iti dai seama,inainte de a ne invata cum se scrie ouameni sau bouameni!
  VB: ce inseamna ? cum se scrie ?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„Sauna”

Dragi cititori, am gasit o modalitate de a face "sauna" gratuita. E super marfa, transpiri imediat si iti asigura toate...

Închide