25
Aug
2008

Perle din CV-uri

Toata lumea isi face CV-uri cat mai pompoase si cat mai stufoase pentru a se angaja. Va dau sansa sa vedeti si cateva perle si povesti ce s-au gasit in cateva CV-uri:).
„Intrebare: De ce ati ales sa lucrati in vanzari si, in particular, in vanzari imobiliare?
Raspuns: Personal,imi doresc o schimbare a mediului in care lucrez,imi doresc o avansare pe plan profesional si o noua provocare.” – avansare de unde pana unde?
„Intrebare: Ce calitati credeti ca va recomanda pentru acest post?
Raspuns: Din punctul de vedere al altor persoane,nu am nici o calitate care sa ma recomande pentru acest post,dar eu cred altceva,si atata timp cat imi doresc acest lucru,sunt receptiv la schimbare, am abilitati de comunicare, dar si experienta acumulata anterior, comform CV-ului, de ce as fi un canditat serios, nu numai pentru acest post, dar si pentru o colaborare de lunga durata, timp in care putem promova un nou pachet impecabil de servicii clientilor.” – CV-ul nu e credibil
„Raspuns: Personal, imi doresc foarte mult sa fac parte dintr-o echipa tanara, dinamica si serioasa, dornica de noi provocari. Angajarea in cadrul unei agentii, reprezinta pentru mine un pas inainte in cariera mea, reprezinta o sansa de a avansa foarte mult pe plan profesional. Dar, cum pot sa realizez acest lucru, daca peste tot ma lovesc de fel si fel de mofturi, sau idei preconcepute, chiar daca pana acuma am lucrat in domeniul amenajarilor interioare, asta nu inseamna ca sunt un santierist jegos si vulgar, care nu stie sa poarte o discutie, cum marea majoritate o oamenilor cred. Toata lumea are aceleasi idei, aceleasi mofturi si fite, peste tot se cere multa experienta, stiu e mai bine pentru angajator, dar cum sa acumulez acea experienta, daca nimenini imi ofera o sansa, nu?” – Proasta parere au cei din jurul tau. Cu descrierea asta nici la maturator pe strada nu te angajeaza.

Voi veni si cu altele:)). Poate chiar mai haioase.

You may also like

Ei sunt bancherii
Ce se mai scrie prin CV-uri?
Perle extrase din declaratiile date dupa accidente
Perle din fotbal

6 Responses

 1. Tzukune

  „…peste tot se cere multa experienta, stiu e mai bine pentru angajator, dar cum sa acumulez acea experienta, daca nimenini imi ofera o sansa, nu?” – aici are dreptate omul… cum ar fi sa mergem la scoala si sa ne zica ca putem merge numai daca am mai fost, pai iti dai matale zeama ca daca ar fi asa peste tot, ar fi lumea plina de prosti, nu ca acum ar fi plina de destepti, dar tot mai exista si oameni inteligenti pe km patrat!

 2. Cristina

  si angajatorii asta cu pretentii:))

  da pe deoparte are dreptate..peste tot ce cere experienta si nimeni nu se gandeste k un student(de ex) abia iesit din facultate nu a avut de unde sa acumuleze experienta…si asa oamenii cu facultati nu au locuri de munca;)

 3. Cand aplici online. Angajatorul iti pune niste intrebari si tu raspunzi iar astea sunt trecute automat in CV-ul tau ce va fi printat de angajator. Asta in cazul in care nu stiai. Vezi site-urile de joburi

 4. Eu

  ba frate tare as vrea sa vad ce fel de om esti de te dai asa amare scula si razi de un om care nu spune altceva decat adevarul. si mai lasa l dracu de mod de exprimare ca nu s au nascut toti invatati asa, desi nu vad nimik in neregula cu corectitudinea exprimarii.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Computerul – prezentare generala

Cu toti am auzit de Computer, calculator, PC sau cum vreti voi sa-l mai numiti. Fiecare il foloseste cum vrea,...

Închide