7
Dec
2008

Petardele interzise anul acesta

Asa incepea o stire acum cateva zile. Petardele sunt interzise prin lege in Romania, iar la trecerea dintre ani se vor folosi doar artificii cu gramaj mic de substanta exploziva. Pentru cei ce doresc sisteme de articifii si petarde puternice, sunt sfatuiti sa apeleze la echipele specializate de profil.
Fraza urmatoare dedicata unui sonat de la mine de la bloc.
„Ba, ala care dai cu petarde afara, te ia „mama lu` proces verbal” daca am sa cobor la tine.”

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

9 Responses

 1. Păi petardele şi substanţele explozive erau interzise de vreo 2 ani în România.
  Nu sunt permise decât artificiile care produc doar acele steluţe de lumină. Orice proiectil care poate răni prin explozie vreo fiinţă, sunt interzise.

 2. Eu interzise dar aveau voie sa le comercializeze in ajund de anul nou. Acum nici atunci si totusi sunt pe piata aceste petarde si au inceput inca de acum sa polueze fonic

 3. Politia a exagerat in actiunea asta contra petardelor, daca nu stiati perosanele care sau accidentat folosind petardele aveau sub 18 ani si erau incapabilile in folosirea lor corecta si atunci cand trebuie, oricum legea votata in parlament a luato rasna , Oricum in seara de revelion nare cine sa faca gura ca ies cu teava cu carbit in strada… apropo de comercializare, chiar in fata blocului la mine cineva vinde, si nu este singurul loc, daca stiti sa le folositi incercati dar doar in noaptea de revelion ca sa nu mai aiba legea ce comenta, aceasta lege a fost data undeva in 2006, de atunci petarde sau importat la greu si sau vandut la greu, e frumos sa impuscam noul an, dar cu precautie, in multe tari Mari nu sunt interzise si sunt perosane care situ sa le foloseasca in scopuri de distractie… Ganditiva Bine, Daca Nu Deranajti Nu veti Fi Deranajti , Legea Este Facuta Ca Sa Fie Incalcata !

 4. alin

  ai frate totusi revelionul nu e revelion fara petarde sai ii mama lu proces verbal o sa ma las de petarde si deastea la pastele cailor

 5. grizzly

  pai degeaba au interzis astia petardele ca ma duc imi iau o tona de petarde si imi fac si tun cu carbid si trag cu tunu ala numai in fata sectiei de politie ca nu au ce sami faca pt ca tunurile nu sunt interzise:))

 6. petrea97

  bravo grizzly sh la noi in borsa este obiceiul cu tunu da noi ii zicem cu teava sh tragem de paste……….intrati pe youtube sh scrietzi borsenii cu teava sh sa vedetzi voi akol;)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Stefan Cel Mare in ungureste

Stefan Cel Mare in ungureste - parodie

Închide