Petrecere de divort – Tan Tan

De cand am primit vestea ca-n Tan Tan este Petrecere de divort, am zis ca acolo voi merge. Daca toata lumea s-a iubit de Valentine’s Day, eu impreuna cu ceva prieteni am preferat sa ne despartim. Bineinteles ca nu am avut de cine ca doar nu eram cuplati, dar ce mai conteaza.

Petrecerea incepea pe la ora 23.00, noi am ajuns pe la un 23.30 si distractia tot nu incepuse. Probabil ca alcoolul si-a facut efectul cam greu. Mi-a placut mult localul. A fost prima data cand am mers in Tan-Tan si nu voi ezita sa mai merg atunci cand voi avea ocazia. Servirea ireprosabila, domnisoarele dragute de la bar au avut grija sa nu ne lipseasca nimic si sa avem masa curata mereu. La un moment dat ne-a adus shot-uri cu o bautura foarte buna, de ne refuzat. Preturile acceptabile, ca-n orice club. Animatoarele au incins atmosfera, muzica buna, super atmosfera de party. Muzica a fost de toate pentru toti (fara manele), doar e club ce se respecta.

Mai multe impresii si pareri despre noapte trecuta puteti citi la KorinnaMS, alaturi de care am facut show de zile mari.

2 păreri la “Petrecere de divort – Tan Tan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *