20
Mai
2009

PHD – pizza livrată fierbinte


Probabil că din titlu nu prea aţi înţeles nimic. Bănuiesc că nici n-aţi auzit de PHD şi „pizza livrată fierbinte” sună cam ciudat pentru unii.  Păi să le lămurim pe rând.

Cine este PHD?
Pizza Hut a lansat un concept de livrare la domiciliu sub marca PHD, care furnizează produse numai La Pachet sau prin Livrare, nu în restaurant. În România, prima locaţie PHD a fost deschisă în decembrie 2007, în zona Vitan, urmată la 10 luni de a doua locaţie, PHD Obor, iar în decembrie 2008 se deschide şi a treia locaţie, PHD Mihalache. În 2009 au de gând să mai deschidă încă 3 locaţii şi astfel să acopere o mare parte din Bucureşti.

De ce PHD?
PHD, prin cele trei locaţii deschise (Vitan, Obor si Mihalache), revitalizează piaţa livrărilor la domiciliu prin conceptul unic de livrare, într-un timp foarte scurt a produselor calde şi gustoase. Au un sistem foarte bine pus la punct şi astfel reuşesc să livreze produsele în intervalul de timp promis. Acestea sunt transportate cu ajutorul unor genţi speciale, încălzite, astfel încât ele sunt livrate fiebinţi păstrându-şi aceeaşi prospeţime ca atunci când sunt scoase din cuptor. Comenzile la pachet sunt gata în 10 minute.

Ce putem comanda la PHD?
Pe site-ul oficial găsim meniul PHD. Antreurile sunt luate din meniul Pizza Hut, diferenţa fiind doar la pizza. Este total diferită faţă de cea de la PH, PHD folosind un blat special preparat cu ulei de măsline şi o făină specială adusă din import. Este o pizza cu un blat pufos la interior şi crocant la exterior. Se prepară imediat ce aţi dat comanda, ingredientele fiind proaspete.

Din propria experienţă vă anunţ că pizza e foarte bună, făcută dupa o reţetă proprie PHD şi existând un întreg „ritual” de la preparare până la livrare. Am rămas plăcut impresionat de acest mecanism bine gândit şi pus la punct.

You may also like

Pizza cu Sarmale

7 Responses

  1. Stiam de ei si i-am incercat. Pizza livrata acasa este (mai mult sau mai putin) diferita fata de cea pe care o servim in restaurantele PH.

  2. Sorin vrei calitate platesti. Livrare buna pizza buna…se merita sa dai cu 4 lei mai mult si sa-ti ajunga produsul proaspat ca si cum ar fi fost scos din cuptor.

  3. Sunt curios ce genti pentru livrarea pizzei au. Noi ne ocupam cu acest lucru. Pizza Hut la nivel mondial lucreaza cu gentile de la CovertexCorp, Canada alk caroi distributor suntem. Pizza Hut Romania este singura care nu foloseste gentile de la noi. Acele genti care sunt incalzite de la bateria masinii sau au al t sistem poate determina pizza sa se coaca suplimentar. In vest nu se mai foloseste acest sistem de ceva ani !

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Finala Cupei Uefa 2009 – Şahtior Donetk-Werder Bremen 2-1 – update

În această seară, cu începere de la orele 21.45, se va juca Finala Cupei Uefa între Şahtior Donetk şi Werder...

Închide