14
Iun
2016
televizor-philips

Philips 8901 – AmbiLux, punctul culminant al Ambilight

E la modă să ne lăudăm cu faptul că TV-ul a ajuns doar un bibelou în casă. Însă noile televizoare vin să schimbe această percepţie. De la apariţia televizoarelor smart, s-a schimbat şi comportamentul consumatorului de conţinut video şi TV. După mulţi ani de pauză, am început să mă uit la televizor şi să caut anumite emisiuni. Odată cu evoluţia televizoarelor, au evoluat şi televiziunile.

După televizoare smart, au apărut cele 3D, apoi 4K şitot aşa. Astăzi, TP Vision a anunţat o nouă gamă de televizoare Philips. Noul portofoliu Philips TV UHD din 2016 cuprinde dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43 inci) și până la 190cm (75 inci).

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV de 65 inci, reprezintă un adevarat vârf de gamă al televizoarelor Philips din 2016 datorită calității sale extrem de clare a imaginii UHD, împreună cu compatibilitate HDR+ și a unui design European de calitate. Captivanta tehnologie Ambilight creată de Philips apare acum în toată seria. Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android TV vine cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core. Toate acestea combinate cu cele nouă proiectoare pico, de mici dimensiuni ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului fac din acest model unul de top.

Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro și Perfect National Motion cât și al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED oferă o mișcare lină însoțită de o claritate foarte pronunțată a imaginilor UHD indiferent de sursă. De asemenea, modelul 8901 prezintă cea mai recentă “încarnare” a sistemului de operare Philips Android TV cu puternicele sale procesoare quad core. Telecomanda tastatură împreună cu procesorul quad core al sistemului Android TV asigură o navigare ușoară de la distanță pentru o multitudine de aplicații.

Galeria de aplicații Philips și magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. În momentul de față 16 GB stau la îndemâna oricărui utilizator pentru a oferi spațiu conținutului și aplicațiilor preferate. Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria 8901 este perfectă pentru orice casă modernă.

Noua serie Philips 8901 UHD este disponibilă în magazinele Media Galaxy începând cu luna iunie la un preț de – 22.500 lei.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Zâmbesc cu toţi dinţii

Titlul poate sună ciudat, dar chiar zâmbesc cu toţi dinţii. Şi ca să înţelegeţi afirmaţia mea, o să vă povestesc...

Închide