19
Mai
2011

Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi (3D)

Eu n-am văzut toate părţile din Piraţii din Caraibe, dar nu o puteam rata pe cea mai recentă – Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi (3D). Aşa că, miercuri seara, am dat curs invitaţiei, venită din partea LG Electronics si Forum Film, la CinemaCity SunPlaza alături de alţi internauţi şi bloggeri.

Filmul se doreşte a fi cea mai tare creaţie 3D a anului, dar nu şi din punctul meu de vedere. Au fost şi efecte 3D bune, dar şi câteva şterse, slab realizate. Însă filmul a fost plăcut şi relaxant. A fost presărat cu faze comice şi ceva acţiune, piraţii întrecându-se în căutarea Fântânii Tinereţii.

piratii-din-caraibe-pe-ape-si-mai-tulburi

Sub bagheta regizorului Rob Marshall, personajul jucat de Johnny Depp este nevoit să concureze cu un pirat supus al coroanei britanice, cu trupele regelui Spaniei, dar şi să înfrunte armate de zombies, pe mai vechiul lui inamic, redutabilul căpitan Barbă Neagră, şi o întreagă comunitate de sirene cu trup sculptural şi caractere veninoase.

Trailer Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi

S-a dat startul campaniei şi concursului Viaţa în 3D” prezentate de LG Cinema 3D.

Note: 7

7 Responses

  1. va rog spunetimi unde il pot vedea dar sa se vada bine adica nu naspa ca am gasit pe net filmu online dar se vede naspa adica la intuneric nu vezi pe nici unul din oameni si fierzi toata actiunea de la inceput in care se lupta jack cu anghi va rog spunetimi unde il pot vedea gratis si sa se vada bine

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ateliere Fără Frontiere – unde calculatoarele uzate se transformă în locuri de muncă

Ieri am participat la un super eveniment şi cred că la cea mai interesantă conferinţă. Am păşit pragul sediului Ateliere...

Închide