25
Noi
2008

Pizza cu Sarmale


Cu toate ca lansarea oficiala va avea loc maine, 26 noiembrie, eu ma bucur ca am avut onoarea sa fiu printre primii care au consumat aceasta noua Pizza cu Sarmale.
Jerry’s Pizza, numarul 1 in livrari de pizza la domiciliu, va lansa in premiera absoluta Pizza cu Sarmale. Noul produs va fii disponibil in toate cele 7 locatii Jerry Pizza din Bucuresti.
Intr-un comunicat de presa ce va fi lansat maine se anunta ca:
Aceasta idee originală pe care a avut-o Jerry – Alfred Dauteuil, General Manager al lanţului Jerry’s Pizza - a pornit de la premisa că două produse atât de populare în rândul consumatorilor, puse împreună, ar trebui să dea naştere unui produs senzaţional. Pizza cu Sarmale va încânta gusturile consumatorilor şi va conţine următoarea combinaţie de toppinguri: sarmale, porumb, ardei iute, ceapă şi seminţe de mărar.
Aceasta varianta de Pizza cu Sarmale a fost lansata mai mult cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar daca va avea succes, o vom gasi mereu in meniul celor de la Jerry’s Pizza.
Pizza cu Sarmale in varianta de 30cm va costa 27.75 RON.
Va urez pofta buna si va anunt ca e foarte buna. Mie imi place si probabil ca voi mai comanda cand voi mai avea ocazia. Poate nu asa picanta, dar e gustoasa.

You may also like

PHD – pizza livrată fierbinte

5 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ziua Romaniei blocheaza traficul in capitala

Au inceput pregatirile pentru marea parada de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In perioada 25-27 noiembrie, circulatia va fii...

Închide