13
Dec
2009

Planul meu pentru 2010…

Ca orice om, la finalul fiecărui an trag linie, calculez, analizez, strâng, plătesc şi trag concluzii. 2009 a fost un an de criză, dar pot spune că m-am descurcat binişor. A fost un prim an de freelancer trecut cu bine, pe durata căruia am acumulat experienţă pe diferite domenii de activitate ce ţin de online. Am reuşit să cunosc multă lume bună, să învăţ multe lucruri ce ţin de viaţă şi business, să fiu optimist, să gândesc pozitiv, să mă plimb prin ţară, am învăţat să visez. Acum este momentul să etalăm şi planurile şi gândurile pentru 2010, adică o parte.

Planul meu pentru 2010 pe partea de business este acela de a continua pe drumul început în 2009, având convingerea că este un drum bun şi care mi se potriveşte. Lucrez la dezvoltarea unor proiecte şi caut să acumulez tot mai multă experienţă şi să pun în practică învăţăturile dobândite. Posibil ca şi în 2010 să fie criză, dar muncim cât putem şi totul va fi bine. Sper!

Legat de pasiune şi hobby-uri, în 2010 SPER să pornesc într-o călătorie prin România, doar cu trenul. Sunt multe zone frumoase pe care nu le-am văzut, multe oraşe în care vreau să ajung. Vreau să fac un fel de Romania Trip. Apropo, cunoaşte cineva dacă se poate face abonament la tren, cum şi în ce condiţii?

Mai sunt şi alte gânduri, idei, planuri, dar prefer să le fac şi apoi să le spun. Nu obişnuiesc să-mi dezvălui planurile până nu sunt îndeplinite, până nu se concretizează. Uneori nu am reuşit să le duc la finalizare şi am avut un gust amar. Prefer faptele în locul vorbelor.

7 Responses

  1. Multa bafta in indeplinirea planurilor, am vazut pe twitter cateva dinte ele, insluciv DSLR-ul dorit … keep up the good work, si nu te gandi prea mult inainte sa treci la actiune – cu cat esti mai spondan cu atat apuci sa faci mai multe !!!

  2. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Va ajunge Geoană preşedinte interimar?

Scandalul politic, legat de fraudarea alegerilor, încă nu s-a încheiat. PSD lupta pentru distrugerea acestei ţări, prin aceste scandaluri repetate,...

Închide