11
Feb
2009

Planuri de Valentine’s day?

Inca 3 zile si vine Sf. Valentin. Pentru mine va fi o zi normala, fara cadouri, fara dragoste. Nu am iubita, deci nu am ce sa sarbatoresc.

M-am uitat pe www.iconcert.ro, la ziua de 14 februarie, sa vad ce evenimente muzicale vor fi prin Bucuresti. M-ar tenta sa merg in Tan Tan la Petrecere de Divort. Nu am de cine sa divortez, dar mi-ar place sa semnez un act de divort, gasesc eu de cine sa divortez. Mi-a mai atras atentia un Bal mascat in Ramayana Cafe, sau 1 fata, 2 baieti, 3 posibiliati party in Mash-Up, dar as vrea sa fie invers, adica 2 fete si 1 baiat. Nici DJs LOVE NIGHTS Valentine’s Day Edition nu trebuie trecut cu vederea, mai ales ca vor mixa: Adrian Eftimie, Rosario Internullo si Raoul Russu.

Ma enerveaza cand oferta e asa de mare si interesanta si eu nu stiu ce sa aleg, n-am nici cu cine sa merg. Voi ce planuri aveti de ziua indragostitilor?

You may also like

Promoţii de Valentine’s Day şi Dragobete la TAROM şi Floria
Ce muzica ascultam de revelion?
(18+) B.U.G. Mafia – pula mea (poze şi filmuleţe)
Concert Ştefan Bănică JR si de ce are succes

7 Responses

  1. valentine`s day e o porcarie de sarbatoare inventata de americani pentru a face bani pe spatele oamenilor naivi, la fel ca si alte sarbatori de genul… daca tot vreti sa sarbatoriti faceti-o de „dragobete” care macar e o „sarbatoare” autentica … sper sa nu ma injure fetele acum :))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Inna – Hot versiunea in Lb. Romana

Foarte tare zic! Inna-Hot in Limba Romana

Închide