Planuri de Valentine’s day?

Inca 3 zile si vine Sf. Valentin. Pentru mine va fi o zi normala, fara cadouri, fara dragoste. Nu am iubita, deci nu am ce sa sarbatoresc.

M-am uitat pe www.iconcert.ro, la ziua de 14 februarie, sa vad ce evenimente muzicale vor fi prin Bucuresti. M-ar tenta sa merg in Tan Tan la Petrecere de Divort. Nu am de cine sa divortez, dar mi-ar place sa semnez un act de divort, gasesc eu de cine sa divortez. Mi-a mai atras atentia un Bal mascat in Ramayana Cafe, sau 1 fata, 2 baieti, 3 posibiliati party in Mash-Up, dar as vrea sa fie invers, adica 2 fete si 1 baiat. Nici DJs LOVE NIGHTS Valentine’s Day Edition nu trebuie trecut cu vederea, mai ales ca vor mixa: Adrian Eftimie, Rosario Internullo si Raoul Russu.

Ma enerveaza cand oferta e asa de mare si interesanta si eu nu stiu ce sa aleg, n-am nici cu cine sa merg. Voi ce planuri aveti de ziua indragostitilor?

7 păreri la “Planuri de Valentine’s day?

  1. xander

    valentine`s day e o porcarie de sarbatoare inventata de americani pentru a face bani pe spatele oamenilor naivi, la fel ca si alte sarbatori de genul… daca tot vreti sa sarbatoriti faceti-o de „dragobete” care macar e o „sarbatoare” autentica … sper sa nu ma injure fetele acum :))

  2. Sorin Autor articol

    sa treaca toate sarbatorile de primavara si caut si iubita. Apropo mie nu-mi trebuie zi speciala ca sa iubesc si sa ofer cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *