28
Oct
2008

Pliante si Flyere

Pliante si Flyere, vechea forma de a face reclama, altfel decat bannerele offline. Si aceste tipuri de reclame sunt tot reclame offline. Sincer nu mai stiu cat de la moda mai este sa imparti Pliante si Flyere, dar acum ceva ani in urma, asta era munca studentilor ce doreau sa-si mai rotunjeasca veniturile.
Cam de 2 ani de zile, am crezut ca aceasta „meserie” a disparut datorita internetului care devine o parte din fiecare. Acum e la moda sa faci blog, sa faci trafic, sa aduni cat mai multi cititori si sa le imparti „flyerele” de dimensiuni 468 x 60, 125 x 125 si multe alte formate. Avantajul este ca pe blog nu se gasesc doar flyere, se mai gasesc si informatii utile sau mai putin utile, dar asta este alta poveste.
Totusi se pare ca m-am inselat. De cateva zile observ la metrou la Unirii tot mai multi tineri care stau si indura frigul pentru cativa banuti, impartind pliante si flyere la „Romania Libera”, la un magazin de haine, la un salon de infrumusetare, la evenimente etc.
Oare mai este rentabila aceasta forma de publicitate? Tin sa mentionez ca datorita acestor flyere, la metrou este o mizerie de nedescris. Lumea ia pliantul, il citeste sau nu-l citeste, dar il arunca. Cine face curatenie? Cu ce se aleg aceste firma care inca mai prefera aceasta forma de publicitate?

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
Cum să faci femeia fericită

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
David David Guetta & El Tocadisco-Tomorrow – melodie de marti 28.10.2008

Pe melodia asta mi-am reincarcat eu bateriile dupa o zi critica.

Închide