Plimbarea cu balonul

Lansarea noului portofoliu de abonamente Orange a fost susţinută de o campanie integrată de comunicare. Aceasta a inclus şi o campanie de teasing în cadrul căreia Orange şi-a premiat abonaţii cu o plimbare în balon. În realitate este o ascensiune cu balonul cu aer cald. Pentru începători este o experienţă plăcută. Pentru cei care se aşteaptă la o plimbare în adevăratul sens al cuvântului, poate însemna o dezamăgire.

M-a surprins că Orange nu şi-a asumat responsabilitatea pentru buna desfăşurare a evenimentului. Oricine putea declara că este câştigător a unei plimbări cu balonul. Nu şi-au asumat responsabilitatea pentru eventualele accidente, nu exista nici un cadru medical prezent la punctul de decolare. Ascensiunea cu balonul înseamnă 5 minute la 50-100m deasupra solului.

Şi câteva poze de la faţa locului.

4 păreri la “Plimbarea cu balonul

  1. Sorin Autor articol

    Costy adica unucti – tu stii diferenta dintre „plimbare” si „ascensiune”? In regulament zice de plimbare peste tot, in realitate era o ascensiune. Asta inseamna ca au informat castigatorii gresit voit sau nu…Asta inseamna sa oferi informatii eronate. DOAR pe procesul verbal era scris „ascensiune” in rest aparea „plimbare cu balonul”. Asa ca nu le lua apararea:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *