14
Iun
2011

Povestiţi experienţa primului zbor cu avionul

Am 20 şi ceva mai mulţi de ani şi n-am zburat până acum cu avionul. Asta e! Simt că nu sunt la modă şi majoritatea o să zâmbiţi pe sub mustăţi. Dar va sosi şi timpul când mă voi bucura de acest mijloc de transport rapid pe calea aerului. Şi pentru că voi aveţi deja experienţa primului zbor, mi-ar plăcea s-o citesc povestită într-un comentariu.

Povestiţi ce vă aduceţi aminte! Mă interesează ce aţi simtit prima dată. Cum e cu decolarea şi aterizarea! Trebuie să mă pregătesc la ceva special? Na, am si eu emotiile primului zbor. Aşa cum le-am avut şi când am mers prima dată cu trenul sau cu vaporul!

P.S. Prefer poveşti frumoase şi fără buhuhu-uri!:)

You may also like

Voi ştiţi cât costă un avion?
Lumea văzută de sus
In Amsterdam – primul zbor a fost frumos
SkyEurope în faliment

8 Responses

 1. Daca vreti sa povestiti pe blogul personal, nu ma deranjeaza:D…dar ma anuntati si pe mine…eventual puneti un link spre postul asta…Daca vreti sa lasati doar un comentariu, iar nu ma deranjeaza:D…Cum va vine mai usor!:)

 2. Prima oară când am zburat cu avionul eram atât de fascinat încât m-am uitat pe geam aproape tot zborul :))
  P.S. Decolarea, exact când se desprinde avionul de la pământ, it’s the SHIT!

 3. Pingback : Primul zbor cu avionul

 4. Alex Vochin

  Prima oara cand am zburat cu avionul a fost catre CeBIT 2008, adica Bucuresti – Hanovra via Zurich. Emotii mari la inceput :). Noroc ca am mers cu alti doi colegi, dintre care unul era speriat rau :))), asa ca m-am simtit mai OK, prin comparatie.

  De atunci am zburat de atatea ori ca a ajuns sa mi se para la fel de banal ca mersul cu trenul, desi mult mai putin confortabil.

  Si un hint…vezi cu urechile (respira adanc de cateva ori cand simti ca ti se infunda, si u should be fine).

  Have a nice flight.

 5. Pingback : zborul cu avionul | biscu

 6. Am zburat o singura data cu avionul, decolarea a fost simpla , un simplu gol in stomac pentru cateva secunde. Aterizarea a fost mai grea , mai ales inapoi pe pista romana, am simtit in stomac fiecare groapa. Dar in rest a fost palpitant.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ce am câștigat din blogging?

Am aflat că astăzi e ziua bloggingului despre blogging, iar Cristi a venit cu ideea să scriem un post despre...

Închide