26
Mar
2009

Prea multe intrebari

Navighez mult pe internet. Imi fac conturi pe tot felul de site-uri, abonari la newslettere, conturi pe site-urile magazinelor online. Imi plac acele site-uri care nu prea cer multe de la mine. Adica o adresa de mail, un user si o parola e suficient pentru inceput.

Dar nu acelasi lucru il pot spune si de shopmania. Azi mi-am facut cont la ei. Mie imi place sa mai comentez produse, sa mai dau feedback la magazinele online si vreau sa beneficiez de toate avantajele de user inregistrat al acestui site. Problema a aparut cand mi-am facut contul.

Am avut de completat muuulte campuri pentru a deschide acest cont. Mai aveau putin si ma intrebau numarul de la pantofi, ca cel de la bluza l-au aflat. Le-am dat si adresa unde domiciliez, nume prenume, user, parola, le-am raspuns si la intrebare, am bagat si contul de vereificare si cand sa zic hop ca am terminat, am dat next si am ajuns la alte 16 intrebari ce tineau de personalitatea fiecaruia. M-au intrebat cum imi place sa ma imbrac, cum imi place sa se imbrace prietena, ce masina sa am, ce telefon sa folosesc, cum sa ma incalt…etc. O groaza de intrebari inutile si TAMPITE. Dupa toate aceste intrebari a venit si campul cu completare profil. WTF.

Recunosc ca sunt cu capul si pricep mai greu, dar totusi de ce sa completez toate porcariile acestea? Adica te vad site serios, site de comparatii de produse si tu-ti faci mini-retea sociala gen HI5? Zic asta c-am vazut acolo ca-mi pot anunt prietenii, ca pot contacta alte profile si chiar sa le adaug in lista mea de prieteni. Nu stiu cate forografii pot urca pe cont,dar deja am vazut cateva pitizipoance si cocalari.

You may also like

Despre Facebook
De ce twitter?
Nu ai cont de Hi5?
Alexandra Avram

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cu dedicatie pentru politicieni

Cu dedicatie pentru clasa politica. A fost primita pe e-mail.

Închide