You may also like

Inaugurarea Burj Dubai şi penele cui?
Va ajunge Geoană preşedinte interimar?
Nemernicii dracului
Rezultatele exit-poll-urilor la 21.00

9 Responses

  1. Stii care e ironia in toata situatia asta cu prezenta la vot?? Nici in alte tari europene prezenta nu e mai mare!! Si nu spun de dragul de a vorbi….Asta e poate vine lumea la toamna sa voteze presendintele :))!

  2. Uite ca au depasit. Te-ai inselat! Stii ce imi pare rau, ca nu ti-ai spus punctul de vedere acolo. Asa trebuia sa faci. Luai stampila si votai!

  3. Pingback : Rezultate alegeri europarlamentare 2009 | Blogu` Lu` Sorin

  4. Nimeni nu a fost/este mai bun decat altul in cursa pt alegerile europarlamentare. Pe la TV s-a facut un mare tam-tam specific acestor „evenimente” si pana la urma tot cei care doreau si se zbateau in fata presei au ajuns acolo. Incat, incep sa cred ca votul nostru este total irelevant.

  5. Cam aiurea oricum. Asta cu voturile a fost o incalceala mare. In primul rand fie-sa lu’ Base trece acum cu PD-L dupa ce a luat 1 mandat, Becali la fel, se trece cu altii … tot asa. Miscari, modificari, Stolojan cred ca pleaca iar si lasa pe altul in locul lui (Basescu ca presedinte, Boc ca premier, cine stie cine mai urmeaza). Asta e Romania … instabila din punct de vedere politic.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Marea Finală „Recycle, Raft & Race!”

Astăzi, pe o căldură insuportabilă, a avut loc Marea Finală "Recycle, Raft & Race!" şi s-a ţinut pe lacul Băneasa...

Închide