9 păreri la “Prezenţa la vot…

 1. Oana

  Stii care e ironia in toata situatia asta cu prezenta la vot?? Nici in alte tari europene prezenta nu e mai mare!! Si nu spun de dragul de a vorbi….Asta e poate vine lumea la toamna sa voteze presendintele :))!

 2. Ciupanezul

  Uite ca au depasit. Te-ai inselat! Stii ce imi pare rau, ca nu ti-ai spus punctul de vedere acolo. Asa trebuia sa faci. Luai stampila si votai!

 3. Pingback: Rezultate alegeri europarlamentare 2009 | Blogu` Lu` Sorin

 4. mihaela

  Nimeni nu a fost/este mai bun decat altul in cursa pt alegerile europarlamentare. Pe la TV s-a facut un mare tam-tam specific acestor „evenimente” si pana la urma tot cei care doreau si se zbateau in fata presei au ajuns acolo. Incat, incep sa cred ca votul nostru este total irelevant.

 5. Ciupanezul

  Cam aiurea oricum. Asta cu voturile a fost o incalceala mare. In primul rand fie-sa lu’ Base trece acum cu PD-L dupa ce a luat 1 mandat, Becali la fel, se trece cu altii … tot asa. Miscari, modificari, Stolojan cred ca pleaca iar si lasa pe altul in locul lui (Basescu ca presedinte, Boc ca premier, cine stie cine mai urmeaza). Asta e Romania … instabila din punct de vedere politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *