5
Oct
2008

Prieteni dupa o relatie de iubire?

Tind sa cred ca toti trecem prin cel putin o singura relatie de iubire si toti simtim macar o singura data gustul amarui al despartirilor. Atunci cand „dragostea” este pe punctul de a se termina, tot ce conteaza este daca poti sa mentii o relatie de prietenie dupa despartire, asta in cazul in care ai cu cine.
Eu am incercat sa las un loc de „buna ziua” cu fostele iubite.
Voi pastrati legaturi cu fostele persoane din relatiile de iubire?

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
Cum să faci femeia fericită

5 Responses

  1. Sorin, esti oarecum prea aproximativ.
    Sa pastram legatura, sa vorbim da… sa mai fim prieteni cu totul altceva, este doar o iluzie asta cu prieteni dupa ce te-a lasat. Unul din respectivii doi implicati, sigur va regreta ziua cand te-a cunoscut.

  2. eu inca pastrez legatura cu fosta, desi actuala e cam geloasa. cand ne-am despartit am hotarat sa pastram legatura si sa ramanem buni prieteni. a trecut mai mult de un an si inca suntem buni prieteni. cred ca tine si de respect si de natura relatiei. dupa o relatie de lunga durata e cam greu sa treci peste ce a fost. parerea mea 🙂

  3. da, si noi am hotarat (sau mai mult eu am hotarat?!) sa ramanem prieteni. e greu cateodata, dar … macar prieteni sa fim, daca iubiti nu am reusit.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum te abonezi la blog?

Am observat ca multa lume intalneste dificultati in a se abona la feedburner-ul blogului meu. Cea mai simpla metoda este...

Închide