28
Noi
2008

Prietenii

Citeam in seara asta un articol foarte interesant la Arhi si sunt deacord 100% cu ce spune acolo.

La fel am patit si eu. In copilarie am avut prieteni foarte buni cu care am facut multe nebunii, alaturi de care am mancat, am spart tabla, am chiulit, ne-am distrat, ne-am ajutat, dar cu timpul totul s-a uitat. Fiecare a pornit pe drumul sau. Cu o parte din ei chiar nu am mai reusit sa tin legatura de foarte multi ani. Nu-i pot uita si imi pare rau ca unele relatii s-au rupt, dar asa a fost sa fie.
Soarta si norocul au facut sa cunosc oameni extraordinari pe internet, in lumea online-ului. Pot spune ca am prieteni inca de pe vremea mircului, dar cei mai multi i-am cunoscut in ultimii 2 ani. Am prieteni foarte apropiati pe care ma pot baza la greu si sentimentul e reciproc. Sunt persoane extraordinare pe care nici nu ma gandeam vreodata ca-i voi intalni. In toate iesirile avute alaturi de ei m-am simtit bine si chiar ma simt intre prieteni.
Nu voi da nume pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni..dar am un respect pentru fiecare om cunoscut in parte.
Cu ocazia asta le multumesc celor ce sunt mereu langa mine si mereu m-au inteles si m-au sprijinit. Chiar daca am gresit si m-au criticat sau mi-au tinut morala, stiu c-au facut-o spre binele meu. Sper sa am puterea sa-i ajut si eu atunci cand vor avea nevoie asa cum m-au ajutat ei pe mine.
Pot spune ca fara blog, probabil nu ma bucuram azi de acesti prieteni, dar asta intr-o alta poveste ce va fii publicata foarte curand.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dacia Sandero – masina nesigura

Dacia Sandero s-a dovedit o masina nesigura. Concluzie ce am tras-o dupa ce am citit in mediafax ca Dacia Sandero...

Închide