Primul concert din viata ta

Zilele acestea, ca tot s-a tras linie si s-a facut bilantul pe 2008, ma gandeam la cate concerte am fost anul trecut. Un numar impresionant pentru mine, dar mi-a venit in minte primul concert la care am fost acum multi ani.

Aveam 10 ani si intr-o vara, de ziua copilului, a venit la Macin Aurel Moldoveanu. Tin minte ca eram toti niste prichindei care tot incercam sa dansam si sa cantam cu el. La finalul spectacolului am primit cadouri. La 10 ani fara griji si fara bani, nu eram stresati, dar cu chef de distractie. Au trecut 14 ani de atunci, dar amintirea concertului ramane si chef de distractie am si acum.

Voi amintiri de la primul concert din viata voastra?

11 păreri la “Primul concert din viata ta

 1. Tzontzyca

  nu mai stiu la cati ani am fost la primul concert dar oricum eram mica si era la palatul copiilor :))
  imi aduc aminte insa unul de la polivalenta fix la 18 ani cand era iubitul meu in armata si cei de la vama veche sustineau un concert exact pe tema asta cu melodiile „am sa ma intorc barbat” si „am doar 18ani”

 2. alex

  nu e primul dar e unul dintre cele mai frumoasa:
  vama veche pe o scena de langa un complex studentesc. la ferestre unii au dat foc la cearsafuri………

 3. Straja

  Primul concert ? Sincer nu imi mai aduc aminte cand a fost, cine a cantat si pe unde era.

  Stiu ca au fost multe intre timp, la unele am ramas impresionat, la altele nu.

  Probabil nu am pus atat de mult accent pe chestia asta sau nu a fost deloc impresionat de primul concert, incat sa-l tin minte.

 4. Stoica Margareta

  Eram in clasa a II-a, uitata de parinti intr-un orfelinat din Deleni, judetul Iasi, loc in care a fost invitata cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Irina Loghin. Nu sunt mare amatoare de muzica populara, dar concertul acela, de la care ne-am ales cu cadouri de la Irina Loghin si Mos Craciun, nu am putut sa-l uit toata viata. Acum am 48 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *