25
Iun
2009

Problemele cotidiene

Am citit la Zoso despre micile drame de zi cu zi şi de faptul că avem tendinţa să ne oprim din mersul vieţii şi să plângem. Ceva asemanator am găsit şi la Tara.

Toata lumea cred că are mici probleme cotidiene. Acum depinde cât de mult îţi place să dramatizezi într-o situaţie. Şi eu am probleme, şi eu mă mai vait, dar am învăţat că e bine să fi puternic, să mergi înainte cu capul sus şi să cauţi soluţii să-ţi rezolvi problemele. Nu există „nu se poate„, există „nu vreau„. Am învăţat că orice problemă are cel puţin o rezolvare.

Şi eu am probleme, cele mai multe fiind de ordin financiar. Nu vin banii la timp, te trezeşti cu cheltuieli în plus, vezi că nu te sincronizezi şi începi să te apuci cu mâinele de păr. Riscul unui freelancer.

În alte zile mă trezesc fără vlagă şi chef de muncă. Nu am inspiraţie, nu ştiu de unde să încep şi unde să termin. Avem momente de creative şi momente când suntem proşti, dar asta nu înseamnă că ne aşezăm în fund şi dăm din picioare. Eu am o vorbă:  Sănătoşi să fim că belele curg singure.

Un om care se plange mereu, de problemele cotidiene, ajunge să-şi ia şuturi în fund. Unul care se ridică, se scutură şi merge mai departe, va fi aplaudat. Asta este viaţa cu bune şi rele. Go go go.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Plimbarea cu 41

2 Responses

  1. timpul nu ne asteapta sa plangem zile intregi, te-ai smiorcait un pic…gata, zambeste maine va fi si mai rau poate 🙂 cu cat zambesti mai mult cu atat norii se risipesc…uita-te in oglinda in fiecare dimineata si zambeste-ti- esti tanar, sanatos, cu putere de munca, ai o familie, prieteni, iti vin si niste bani de prin locuri….altceva ce mai vrei?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Gigi Becali mai tare ca Chuck Norris

Şi împreună cu Vadim Tudor devine invincibil. M-a surprins când a declarat că vrea să-l pună pe Vadim preşedinte onorific...

Închide