2
Aug
2009

Promenada operei 2009

Aseară am fost, pentru prima dată în viaţa mea, la Operă. A avut loc Promenada operei ce s-a ţinut pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti. Un concert extraordinar, ţinut în aer liber, care a reunit tinerii artişti lirici. Spectacolul a fost prezentat de Sever Vionescu şi orchestra a fost dirijată de Tiberiu Soare.

Nu mă aşteptam să fie chiar atat de plăcut şi relaxant. Am avut ocazia să văd un altfel de spectacol cu un altfel de public. Parcul Operei a fost plin de oameni care au trăit muzica la fiecare ridicare de baghetă a dirijorului. Ceva inedit şi o experienţă unică până în prezent.

Mai jos găsiţi un filmuleţ cu mici fragmente din spectacol

Şi câteva fotografii:

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

4 Responses

  1. Daca ai un fragment cu Bogdan Mihai te rog sa-i faci upload 🙂 Aseara l-am auzit pentru prima data si am ramas fascinat de vocea lui. Spectacolul a fost foarte reusit.

  2. @TIM – Tot spectacolul a fost foarte frumos, dar nu am avut cum sa filmez tot. Nu am avut trepiedul la mine si distanta m-a incomodat

  3. @Darius 10x. Am vazut ca pe Youtube Devereux82 are postat 99% din filmele cu Bogdan Mihai, dar nu era si asta de la promenada ’09 cind am cautat. Daca tu esti Devereux82, nu pot sa spun decit multumesc si la cit mai multe 🙂 Eu personal sunt fascinat de vocea lui cu toate ca nu sunt un mare cunoscator de opera.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Volei pe nisip la Ateneu – să facem mişcare

Aseară s-a încheiat "Volei pe nisip la Ateneu". A fost un eveniment care a urmărit să ne scoata din case...

Închide