Promoţii de Valentine’s Day şi Dragobete la TAROM şi Floria

Am intrat în februarie, luna cu 2 zile speciale dedicate iubirii – Valentine’s Day pe model occidental, care se sărbătoreşte pe 14 februarie  şi Dragobete pe model slavon şi care se sărbătoreşte în România pe 24 februarie. Aşa că au început să apară şi primele promoţii.

Cu această ocazie, compania TAROM pune în vânzare, în perioada 01-24 februarie 2012, o ofertă specială pentru îndrăgostiţi de 279 EURO (2 bilete), preţ cu toate taxele incluse, pentru două persoane adulte care călătoresc împreună, dus-întors, pe zboruri directe operate de TAROM, dinspre România către Europa.

Oferta este valabilă pe rute directe TAROM, de la Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Viena; Cluj – Viena. Află mai multe despre promoţia TAROM de Valentine`s Day şi Dragobete.

Iar promoţia de mai sus merge combinată cu unul dintre cele 24  de buchete de flori gândite, special, cu ocazia sărbătorilor  Valentine’s Day şi Dragobete (Floria.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *