1
Feb
2012

Promoţii de Valentine’s Day şi Dragobete la TAROM şi Floria

Am intrat în februarie, luna cu 2 zile speciale dedicate iubirii – Valentine’s Day pe model occidental, care se sărbătoreşte pe 14 februarie  şi Dragobete pe model slavon şi care se sărbătoreşte în România pe 24 februarie. Aşa că au început să apară şi primele promoţii.

Cu această ocazie, compania TAROM pune în vânzare, în perioada 01-24 februarie 2012, o ofertă specială pentru îndrăgostiţi de 279 EURO (2 bilete), preţ cu toate taxele incluse, pentru două persoane adulte care călătoresc împreună, dus-întors, pe zboruri directe operate de TAROM, dinspre România către Europa.

Oferta este valabilă pe rute directe TAROM, de la Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Viena; Cluj – Viena. Află mai multe despre promoţia TAROM de Valentine`s Day şi Dragobete.

Iar promoţia de mai sus merge combinată cu unul dintre cele 24  de buchete de flori gândite, special, cu ocazia sărbătorilor  Valentine’s Day şi Dragobete (Floria.ro).

You may also like

Poze din Culisele TAROM
Marţişoare de la TAROM pentru domni şi doamne
TAROM organizează o călătorie în culise pentru public
Încă un copăcel în contul meu

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Storcător de fructe şi legume Gorenje JC 800 Y – bun la casa omului

Colegii mei de apartament, Marian şi Oana, şi-au luat un storcător de fructe şi legume Gorenje JC 800 Y. La...

Închide