18
Noi
2010

Puma Creative Factory Party

Am fost la Puma Creative Factory Party. Nu stiam ca Puma este un brand rebel. Pfa, ce seara. Stiti ca va povesteam, intr-un alt post, despre pantofi puma personalizati, dar fara prea multe detalii. Acum a sosit momentul sa clarificam cateva lucruri:
– poti sa-ti personalizezi pantofii PUMA la PUMA Creative Factory – in magazinul PUMA Afi Cotroceni – din 29 noiembrie 2010.
– procedeul este simplu – mergi in magazin, te asezi la o masuta echipata cu ceva iPad-uri si incepi sa-ti faci perechea de pantofi dorita. Alegi unul dintre cele 2 stiluri de pantofi – Basket sau First Round – si apoi iti setezi materialul, culorile, ata etc.
– dureaza 6 saptamani pana sunt gata – exact cum anticipam.
– de costuri nu s-a pomenit nimic – eu am ajuns dupa ora 21.00.

Am vrut sa plec acasa cu o pereche de pantofi foarte draguti si verzi (ca Laptop News), insa ma cam strangeau. N-am gasit marimea mea.

Am incercat pe toate partile. Prea mici!

Mai multe informatii si o galerie mare de poze gasiti la Piticu (el m-a prins in flagrant), iar Radu este cu parte tehnica.

You may also like

Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Evenimentul 3D al anului!
Life is a Pitch
Pantofi PUMA personalizati
Citește articolul precedent:
Evenimentul 3D al anului!

Playtech.ro organizeaza PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania, la data 26 noiembrie 2010,...

Închide