1
Mar
2009

Puteti sa-mi spuneti ce vreti

Ori e de la vreme, ori de la astenia de primavara. Cine are ceva sa-mi comunice, sa ma injure, sa-mi zica cu ce am deranjat, sau nu am deranjat, sa-mi zica ce am facut gresit, sau bine … e liber s-o faca acum in direct si va garantez ca si-n reluare. La acest articol voi aproba toate comentariile venite. Astept orice aveti pe suflet sa-mi comunicati….E bine s-o faceti acum sau sa taceti pe vecie.

Update: Nu vrea nimeni sa-mi zica ceva?

15 Responses

  1. @alinush, orice legat de persoana mea. Daca am deranjat sau nu, daca am stresat sau nu si tot asa. Puteti sa ma injurati pentru ca am facut ceva sau n-am facut ceva. Apropo toate la adresa mea.

  2. Da de ce nu? Sunt o fire deschisa. Mi-ar place sa stiu ce gandesc oamenii despre mine. M-am saturat de prieteni „falsi” si de rasete in fata si barfe in spate.

  3. Raspun la Update. Se pare totusi ca nu ai chiar asa de multi prieteni falsi de vreme ce „nimeni nu a vrut sa-ti zica ceva”. Se pare ca totul e ok. Sau sunt falsi pana la capat?
    Pe mine ma enervezi. Ma enervezi pentru ca esti cum esti, scrii cum scrii si nimeni nu are sa-ti spuna nimic. :))

  4. Mie mi-ai făcut o părere destul de bună şi mi se pare că eşti o persoană deschisă şi săritoare. Cel mai mult am apreciat că ai fost foarte răbdător cu mine atunci când mi-ai explicat nişte chestiuni tehnice despre bloguri.

  5. carmen

    M-am amuzat teribil… „vreme, astenie de primavara”… intr-o zi cand toate femeile/fetele au parte de intrega atentie (martisoare, floricele, etc.) tu incerci s-o captezi (atentia) printr-un mod foarte interesant:P… Cred ca cel mai bine ar fi sa existe o zi (poate nationala) a sinceritatii! Oare cum ar fi?! Ar merita sa te gandesti putin la asta dar te rog eu mult, nu 1 Martie!!!!!!!! nici 8Martie, 1Aprilie, 1Mai, 1Iunie… stai linistit, mai ai de unde alege! Asta daca tu chiar iti doresti sa auzi si „chestiile din spate”

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Orange ma spameaza prin SMS

Solicit informatii despre credit la *133# si primesc 6 mesaje. SMS 1: Ai xxx EURcenti credit neconsumat. SMS 2: Ai...

Închide