14
Feb
2011

Rasul face bine la…suflet

In 2011, mi-am propus sa zambesc mai mult. Vreau sa fiu mai optimist, sa vad partea plina a paharului si sa ma distrez mai mult alaturi de prieteni. Sunt fan distractii si tot ce reuseste sa-mi descreteasca fruntea.

Plus ca dupa 8-10-12-14-16 ore de munca, putina relaxare si o comedie buna sunt mereu binevenite. Asa ca sambata am fost in Prometheus, stand-up comedy cu Aristocraţii. Multumesc Chinezu pentru invitatie. A venit la fix, dupa o saptamana de raceala si zacut la pat.

Peste 2 ore de comedie alba, neagra, superman, tzitren si multe alte glume bune, foarte bune si exceptionale. Sambata viitoare cred ca mai merg la o „burta de ras”. Sunt momente pe care nu le poti descrie in cuvinte. Sambata seara a fost un asemenea moment, dar iti recomand sa mergi.

O mostra din Aristocraţii

Si daca eu nu te-am convins, poate o vor face ei: Ionut Bunescu, the Anne-Marie, Laurentiu, Cezar

You may also like

Cum dansam la petreceri
Sa radem cu Comedy.Show

5 Responses

  1. aristocratii

    ma bucur ca ti-a placut, te asteptam inapoi si pana atunci sper sa reusim sa scapam de glumele bune sa le inlocuim cu glume super exceptionale.
    multumim pt articol:)

  2. Pingback : La intersecția dintre două lumi noi se naște cunoașterea | Chinezu

  3. Pingback : Stand-up Comedy: Aristocratii versus Jokers |

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„Millennium Bank – Viata ne inspira” pe iPhone si Android

De cand au aparut cardurile, am inceput sa adopt stilul occidental, american, cum doriti sa-i spuneti. Imi tin banii intr-un...

Închide