1
Sep
2008

RDS&RCS si Orange – pe lista neagra

RDS&RCS e intrat pe lista companiilor antipatice mie. In momentul cand nu platesti 3 luni abonamentul, in secunda urmatoare te deconecteaza de la retea. Problema apare cand tu mergi si platesti si conform contractului, in 24 de ore trebuie sa fi recablat, dar trec 72 de ore si nici urma de recablare. Ca prin urmare nici azi nu am cablu TV. Cred ca merg sa-i dau in gat la OPC. Nu cred ca rezolv ceva dar le mai trimit niste controale pe cap. Eu platesc aboanmentul de-am polea fara sa am cablu, insa ei stiu imediat sa trimita pe cineva cand eu nu platesc la timp.
Orange am mai zis ca o suge. Astazi mi-a facut mii de draci in capusorul meu. In primul rand incarcarea electronica este un kkt care nu functioneaza. In zona Obor-Lizeanu cred ca nu a mers niciodata. De cand merg in zona respectiva si doresc sa incarc de la chioscul de bilete RATB, mereu imi spune ca nu merge nici o retea. Deci o data o suge.
A doua problema la Orange este hotia cu extra-optiunile de pe cartele. Pentru a activa o extra-optiune de 4 EUR trebuie sa ai in cont minim 5 EUR. Eu azi aveam 490 de EUROCENTI si nu am putut sa-mi activez extra-optiunea. Pentru 5 EUROCENTI a trebui sa mai dau niste bani sa mai fac o incarcare. N-ai cu cine ba, n-ai cu cine.

You may also like

Internet gratuit pe Arena Naţională
Internet mobil: Zapp, Vodafone, Orange, RomTelecom, RCS&RDS
Plimbarea cu balonul
Telefonul-ceas LG GD910

12 Responses

 1. ClickNet e la putere! Din ianuarie 2007 până azi nu am avut nicio deconectare.
  Iar Orange..o linge. Au fost momente în care aveam 2 euro şi nu puteam suna sau primi apeluri.

 2. Pitic

  Vodafone . e mobil . mai incet el da sigur 🙂 .. si de 6 luni nici o cadere 🙂 asta numesc eu internet . in legatura cu clicknet . 🙂 acum 2 luni lam scos .. 🙂 minim 2 caderi pe saptamana :))

 3. Mai, bucura-te ca te-au deconectat dupa 3 luni si nu dupa prima. RDS-ul se misca tare greu si e „normal” sa dureze ceva pana sa te reconecteze. Eu prefer reteaua mea de cartier, a „mea” adica asta la care-s eu abonat.

  Orange-ul e ok, am abonament de mult timp si-s multumit. In 5 ani de cand am abonament la ei n-am avut probleme, pentru ca n-am incalcat regulile, am platit la timp, iar daca nu puteam sa platesc la timp ii sunam si le spuneam sa voi intarzia 2-3 zile cu plata si era ok, nu mi-l taiau.

  Tine minte asta: Atata timp cat respecti regulile nu apar nici problemele !

 4. T. Bogdan

  In primul rand te salut Sorine ! In al 2-lea rand tin sa-ti spun ca era obligatia ta sa platesti abonamentul la zi, sa vezi cum e la UPC care dupa 2 saptamani de intarziere (nu 3 luni) iti taie si cablul si-ti reziliaza si contractul. Si cand vrei sa te reconectezi iti cer taxa de reactivare si trebuie sa faci si contract nou. Asa ca …..data viitoare plateste la timp.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Respectul intr-o relatie

Nu stiu pe cati intereseaza, dar astazi abordez o tema ce tine de relatiile intime. Totul a pornit de la...

Închide