Reclame iritante

Ati vazut reclama de la BRD, cea care apare pe foarte multe site-uri de stiri si trusturi de presa? Aceasta reclama era destul de enervanta ca nu se putea inchide. Acum au remediat problema, dar tot enervanta e. Ca ea sunt foarte multe. Am priceput ca din online se pot castiga bani frumosi din reclama, dar sa ajungi sa-ti bati joc de cititorii tai, afisandu-le tot felul de reclame care nu se inchid si-ti acopera tot site-ul, mi se pare jenant.

Tipul acesta de reclame nu are succes din simplul fapt ca ni se baga pe gat. Pe mine ma deranjeaza sa vad bannere care ocupa o suprafata foarte mare din afisarea site-ului, se deruleaza peste articole, nu au butoane de inchidere etc. Daca nu-mi place modul de afisare a bannerelor, automat site-ul imi devine antipatic, la fel si firma pentru care se face reclama.

In concluzie: Reclama care trebuia sa aduca beneficii firmei solicitante, s-ar putea sa fie fara succes.

Stiu ca sunt formate standard de bannere. Fiecare e liber sa le afiseze dupa cum doreste si sa le faca vizibile, dar sa nu „sarim calul”. Se nasc antipatii.

2 păreri la “Reclame iritante

  1. Dianora

    Total de acord! Si pe mine m-a iritat teribil reclama aia azi. Mai era in urma cu ceva vreme pe Cinemagia o reclama tot asa de acoperea TOT site-ul si asa am ajuns sa am o antipatie pt ei.

  2. Pingback: Fotbal sau stingem nocturna? - Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *