4
Iul
2009

Recomand www.tweetvisor.com

www.tweetvisor.com

Folosesc twitterul foarte mult în activitatea mea de zi cu zi. Pe lângă contul personal, mai am 2 conturi ce aparţin unor firme. De multe ori trebuie să fiu foarte rapid şi să răspund repede cerinţelor celor de pe twitter, aşa că am căutat să-mi uşurez cât mai mult munca şi să fiu cât mai eficient. Twitter.com e foarte greu de utilizat când ai mai multe conturi. Am folosit TweetDeck, dar nu m-a impresionat foarte mult, plus că era un mare mâncător de memorie ram, iar facilitatea de administrare a mai multor conturi a fost introdusă de curand.

Şi uite aşa am dat peste www.tweetvisor.com. Din luna martie stau doar pe acest client de twitter şi-l recomand tuturor pentru că:
– Este românesc.
– Oferă avantajul de a te loga cu mai multe conturi de twitter o dată. Când selectezi un cont, automat toate setările se actualizează pe contul respectiv. Este făcut în ajax cu auto-refresh.
– Foloseşte interfaţa Web, deci nu mai ocupă mult ram, nu trebuie să instalaţi nimic.
– www.tweetvisor.com permite accesarea tuturor funcţionalităţilor de bază oferite de twitter.com.
– Puteţi integra alte servicii şi aplicaţii twitter.
– Poţi face grupuri fără să-ţi afecteze memoria calculatorului.
– Vă puteţi seta propriile căutări în funcţie de anumite cuvinte cheie.

tweetvisor

– Exista coloana pentru DM-uri, replayuri şi coloana principală.
– Puteti scurta link-urile prin diferite servicii. Eu aş recomanda să fie introdus şi sp2.ro.
– Feed Reader.
– Configurările sunt portabile. Nu trebuie decât să vă logaţi pe contul vostru.
– Puteţi alege una din cele 2 interfeţe.

În prezent îmi oferă cam tot ceea ce-mi doresc de la twitter. Ar fi utilă şi o funcţie prin care să poţi urca fotografii.

Puteti să citiţi şi prezentările 1 şi 2.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

4 Responses

  1. Sorin, iti multumesc pentru articol. Sp2.ro e in discutii sa fie integrat. Pentru incarcarea de fotografii am integrat deja Twitpic, vezi link in sectiunea Tools, imediat sub URL shortener http://twitpic.com/4v2az.

    Trebuie amintite si integrarile Twtask (a lui @viorelspinu) si ContextVoice (@vladimiroane & team), ultima afisand comentariile, mentiunile si reactiile globale pentru fiecare URL postat pe Twitter http://twitpic.com/98b36.

  2. @MIhai: Autentificarea se face prin SSL https://tweetvisor.com iar informatiile de autentificare se salveaza local, pe calculatorul utilizatorului, temporar, criptate dupa un cod unic. Se pregateste si autentificarea prin OAuth.

    @Sorin: Probabil ca da, am incercat totusi sa le grupez cumva, intr-o interfata oarecum aglomerata si plina de integrari externe si features.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cine a pus cutia în drum?

Parcă mai devreme nu era sau n-am văzut-o? Cele mai ciudate accidente se întâmplă când nu te aştepţi.

Închide