12
Noi
2008

Red Alert 3 – RA3 – grafica de ’98


Am facut rost de noul joc de strategie de la Command and Conquer, Red Alert 3. L-am asteptat cu mult interes, in speranta ca vom vedea o grafica demna de secolul XXI. Am fost foarte dezamagit cand am intrat in joc, datorita meniului care are o grafica ca jocurile din anii ’98 – 2000. Ca cerinte de sistem nu este delo pretentios si e putin grafica schimbata fata de Red Alert 2. Jocul are ceva cladiri noi si elemente de atac mai interesante. In lipsa altor jocuri de strategie, Red Alert 3 este ok.

You may also like

Fetele din MyRevenge – PGL – Campionatul National de Sport Electronic
Top 5 jocuri practicate pe HTC Sensation
Precomenzi Starcraft II
Weekend de decembrie 2009

3 Responses

  1. colonel_zod

    Prin „am facut rost” ar trebui sa inteleg ca l-ai tras de pe net. Nu ca l-ai fi cumparat. Grafica este demna de placile video actuale si cere resurse destul de mari. Pentru feeling mi se pare super ok ca au pastrat elementele grafice sau o mica parte din ele, in alcatuirea meniurilor. Este un joc foarte bun, cere resurse destul de mari(pe calculatoare mai slabe, detecteaza configuratia si isi face toate setarile pe „low”. Probabil de aici vine impresia exprimata de Sorin cu grafica de 98. Multiplayer exceptional, daca ai cumparat jocul cu licenta. Singurul lucru care nu mi se pare ok, este obiceiul celor de la EA Games de a finaliza jocul dupa scoaterea lui pe piata, prin update-uri care in cazul de fata…dupa 2 luni de la lansare, sunt deja in numar de 5.

  2. Eu cu setarile la maxim…fleshul meniului mi se pare primitiv. Ideea e ca l-am jucat si-mi place. Am terminat campaniile… si in joc, grafica este ireprosabila.

  3. andreyyy

    vrea si eu sa il copii de pe undeva si nu reusesc!!! stie cineva un site care ma lasa sa copii o varianta full???

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Sunt nervos

In ultima vreme sunt suparat, sunt nervos si reactionez destul de neplacut la unele discutii. Nu mai gust ironiile unora...

Închide