3
Iul
2009

Red Bull X Fighters

Zilele acestea am văzut pe televizoarele de la metrou o reclamă la un eveniment ce va avea loc pe 4 iulie în piaţa Constituţiei din Bucureşti. Am aflat ulterior că este vorba de Red Bull X-Fighters unde câţiva rideri vor executa acrobaţii aeriene cu motocicletele. Un show unde capacităţile concurenţilor vor fi duse la extrem.

Este şi un moment inedit pentru a face fotografii. De mic mi-am dorit să iau parte la astfel de evenimente, aşa că acum e momentul şi sper să nu-l ratez. Care mai vine? Facem un photowalk? Nebunia va începe la ora 19.00. Mai jos aveţi un filmuleţ de la un eveniment asemănător.

Red Bull X-Fighters returns to Texas – 27 Iunie 2009

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

2 Responses

  1. antiFan

    FOARTE TARE DE CAND ASTEPTAM ASTA iubesc RB X FIGHTERS II URMAREAM MEREU PE EUROSPORT ACUM NU PREA L AU MAI DIFUZAT 🙁 O SA FIE MISTO SPER SA VINA RIDERI DE TOP GEN TRAVIS PASTRANA SI ALTII … intrebare sti cumva daca o sa vina rideri cunoscuti sau la noi vin dastia de mana a 2 a ?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Re:Seminar – prima editie

Re:Seminar este un eveniment organizat de eCostin, ca extensie a proiectului Re:Fresh. Prima ediţie se va axa pe tema problogging-ului...

Închide