22
Oct
2013

Refresh yourself – schimbă-ţi vechii pantofi cu o pereche nouă şi contribuie la fericirea unor copii

Zorilestore.ro a demarat proiectul „rabla” pentru încălţăminte. Pe 22 octombrie 2013 a lansat o nouă campanie menită să ne încurajeze să renunţăm la vechile perechi de încălţăminte în detrimentul altora noi.

Refresh yourself

Astfel în perioada 22 octombrie 2013 – 12 noiembrie 2013, ZorileStore.ro oferă un voucher de 70 de lei pentru fiecare pereche de încălţăminte uzată trimisă la depozitul ZorileStore.ro sau dusă în magazinele participante la campanie: ZORILE STORE (Igaf) – loc. Mangalia, sos.Constanţei, nr.2; PUMA STORE – loc. Constanţa, în incinta Maritimo Shopping Center. Menţionez că livrarea pantofilor vechi este gratuită prin Cargus (Bucureşti – 021 9330, Provincie – 021 9282 ) – poţi cere plata la destinaţie!

Primii trei înscrişi în campanie primesc un voucher de 300 de lei. Cu voucherul primit, îţi poţi achiziţiona orice model de încălţăminte sau orice model de geci ce poartă bulina „NOU”. Poţi dona mai multe perechi de încălţăminte vechi şi primeşti un voucher pentru fiecare, dar nu poţi folosi toate voucherele într-o singură comandă. Mai multe detalii în regulamentul campaniei!

Însă campania „Refresh yourself” nu se rezumă doar la schimbat patonfii vechi cu cei noi. O parte din pantofii donaţi vor fi curăţaţi şi apoi recondiţionaţi de artiştii de la Shui Shoes (chiar fac adevărate opere de artă din încălţări). Aceştia vor fi puşi la licitaţie pe pagina de facebook zorilestore.ro, iar banii strânşi vor fi donaţi copiilor din spitalul Municipal Mangalia.

Zorilestore.ro este unul dintre puţinele magazine online care ştiu să fie aproape de oameni prin produsele comercializate, dar şi prin campaniile pe care le desfăşoară. M-am alăturat acestei campanii pentru că-mi place ideea şi prin intermediul ei pot aduce zâmbete pe chipul unor copii. Te invit şi pe tine alături de noi! Mai mulţi participanţi, mai mulţi copii fericiţi.

You may also like

ZorileStore.ro organizează o licitație umanitară cu încălțăminte recondiționată

3 Responses

  1. O idee buna dar totusi nu stiu ce se poate face cu o pereche de adidasi purtata mai multi ani, orice reconditionare s-ar face 🙂 In fine, cum aflu si eu de promotii abia dupa ce se incheie.

  2. Pingback : ZorileStore.ro organizează o licitație umanitară cu încălțăminte recondiționată | Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
F64 aniversează 12 ani de activitate

Compania F64, cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și cu numeroase branduri de renume în portofoliu,...

Închide