10
Oct
2009

Renault F1 Team Roadshow în Bucureşti

După o noapte de publicitate, cred că mi-am făcut plinul pe tot anul, azi m-am trezit după ora 14.00. Cine nu se trezeşte de dimineaţă, ratează Renault F1 Team Roadshow, eveniment care se desfăşoară în Piaţa Constituţiei. Mă consolez cu faptul că nu am ştiut de eveniment şi am aflat când era în plină desfăşurare. Norocul meu că va mai fi azi între orele 18:00-19:30 şi mâine de la ora 13:00.

Curios cum sunt, am căutat să văd care este treaba cu acest eveniment automobilistic şi ce caută echipa Renault F1 în România. Am aflat!

Roadshow-ul Renault din Bucureşti este primul spectacol de acest fel desfăşurat în România. Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare în alte mari oraşe ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varşovia şi la Technocentre Renault, lângă Paris. Deci este o campanie de promovare şi de mediatizare a echipei Renault F1. Piloţii Romain Grosjean şi Lucas Di Grassi ne vor încânta privirile cu demonstraţii pe un circuit lung de 600m, deci maxim în treapta 2, daca vor schimba în treapta 3 cred că vor ieşi din Bucureşti.

Pe lângă demonstraţiile de Formula 1, mai putem vedea şi parada pe pistă cu modelele sport ale gamei Renault, demonstraţii cu Mégane Trophy şi Car Toons, ride&drive, cascadorii auto, momente de acrobaţie şi fakiri, parada majoretelor şi a fanfarei militare. Se anunţă un show impresionant pentru iubitorii de Formula 1.

O să revin cu filmuleţe şi câteva fotografii de la demonstraţia din seara aceasta. Buddha s-a cam plâns de urechi şi asta îmi dă fiori:), dar sper să rezist.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus
Citește articolul precedent:
Noaptea devoratorilor de publicitate 2009 – poze, filmuleţe şi păreri

Am fost să văd cum este la Noaptea devoratorilor de publicitate 2009. Pentru mine a fost prima dată când am...

Închide