Renault Sandero Stepway


Renault Sandero Stepway este cu aspect de off-road si se va incepe comercializarea ei pe pietele din Argentina si Brazilia. Este acea masina care tot se specula in presa ca va iesi, un mini SUV. Diferentele fata de versiunea conventionala Dacia Sandero sunt de ordin estetic, Stepway fiind mai adecvata pentru aventura. Din punct de vedere mecanic sunt metinute motoarele de 1.6 si 1.5 dCi.

Vor fi disponibile doua versiuni de echipare: Confort si Luxe. Primul nivel dispune de doua airbag-uri fata, aer conditionat, computer de bord, geamuri actionate electric pe fata si inchidere centralizata, faruri anticeata si scaun sofer reglabil pe inaltime. Al doilea nivel de echipare include geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice, tapiterie din piele, ABS, inchidere centralizata si multe altele.

Este o Dacia Sandero cu o garda la sol mai mare, in rest la fel. Oare aceeasi calitate ca cele facute in Romania? Am inteles ca nu se comercializeaza pe continetul european, dar nu am inteles unde se fac. Bine macar ca nu se cheama Dacie si se cheama Renault.

3 păreri la “Renault Sandero Stepway

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *