4
Dec
2008

Renault Sandero Stepway


Renault Sandero Stepway este cu aspect de off-road si se va incepe comercializarea ei pe pietele din Argentina si Brazilia. Este acea masina care tot se specula in presa ca va iesi, un mini SUV. Diferentele fata de versiunea conventionala Dacia Sandero sunt de ordin estetic, Stepway fiind mai adecvata pentru aventura. Din punct de vedere mecanic sunt metinute motoarele de 1.6 si 1.5 dCi.

Vor fi disponibile doua versiuni de echipare: Confort si Luxe. Primul nivel dispune de doua airbag-uri fata, aer conditionat, computer de bord, geamuri actionate electric pe fata si inchidere centralizata, faruri anticeata si scaun sofer reglabil pe inaltime. Al doilea nivel de echipare include geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice, tapiterie din piele, ABS, inchidere centralizata si multe altele.

Este o Dacia Sandero cu o garda la sol mai mare, in rest la fel. Oare aceeasi calitate ca cele facute in Romania? Am inteles ca nu se comercializeaza pe continetul european, dar nu am inteles unde se fac. Bine macar ca nu se cheama Dacie si se cheama Renault.

You may also like

Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Un blogger din Romania si un Chevrolet Captiva
Dacia Duster – cu stil
Dacia Duster în imagini

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Inerviu Adi Despot – prea tare

Nu ma pot opri din ras. Este geniala aceasta fatuca cu buzele alea rosii de parca a venit de pe......

Închide