23
Sep
2009

Re:Seminar – episodul 2

Joi, 24 septembrie 2009, ora 18:00 în Orange Concept Store, Re:Fresh organizează cea de-a doua ediţie Re:Seminar cu tema „Marketingul afiliat pe bloguri„. Se va dezbate un subiect îndrăgit de mulţi şi huiduit de alţii.

În luna martie postam despre testele făcute cu marketing afiliat şi în urma acestui articol, s-au mai îmbunătăţit condiţiile de afiliere. Serviciile, criticate atunci, au ajuns să fie mai bune. 2parale a recunosc o parte din problemele existente la acea vreme şi au reuşit să le rezolve. Fiind un serviciu nou în România, mai are multe nereguli, dar toate se vor rezolva la timpul lor.

În prezent pot spune că marketing-ul afiliat e bine să-l faceţi pe site-uri şi bloguri de nişă, pentru că vă adresati unui public ţintă, bine ales prin nişa pe care o dezvoltaţi. Serviciile de afiliere trebuie să fie pe nişa voastră. Nu puteţi vinde lenjerie sexy pe site-uri de IT&C.

Mâine seară voi fi şi eu în public, la acest eveniment, şi vă voi ţine la curent cu ce se va discuta. Principalii invitaţi, cei care vor fi bombardaţi cu zecile de întrebări, sunt Radu Spineanu (co-founder 2parale.ro) şi Eugen Potlog (project manager eMag). Voi aveţi ceva să-i întrebaţi?

You may also like

[Black Friday 2014] eMAG vinde carburanți online
eMAG intră pe TV
Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
Promoţia eMAG – eşec sau succes?
Citește articolul precedent:
Oameni cu bun simţ

Salutare Sorin, Sunt Alex Albu de la Dream Production si as dori sa iti cer acordul pentru a folosi o...

Închide