30
Dec
2009

Retrospectiva 2009

A sosit momentul să trag linie şi să fac retrospectiva 2009. Un an bun, bogat în realizări personale, un an în care criza economică şi-a făcut simţită prezenţa şi în viaţa mea, dar nu în exces. Anul 2009 l-am început timid, de câteva luni freelancer şi fără prea multă experienţă. Încă mai meditam şi căutam un echilibru între copilărie şi maturitate.

În 2009 m-am axat foarte mult pe dezvoltare personală. Mi-am luat în serios rolul de freelancer şi de a fi propriul şef. Sub sloganul „Nu există: nu pot…„, am încercat marea cu degetul şi cred că am reuşit. Criza oricum a fost şi este, belele curg şi ele, însă am fost optimist şi tot ce-mi doresc este să fiu sănătos, restul le fac cu grijă şi cu atenţie.

M-am hotărât ca în 2009 să încep câteva proiecte personale. Zis şi făcut. În ianuarie 2009 puneam bazele şi lansam un prim proiect în colaborare cu un prieten – www.iconcert.ro. Ideea proiectului mi-a venit în septembrie 2008, dar mi-a trebuit puţin curaj să-l încep. Din păcate eu din 12 mai 2009 m-am retras din iConcert, motive personale, dar proiectul există şi astăzi spre bucuria mea. A fost un început bun şi am acumulat primele experienţe în acest domeniu. Totuşi române e vremea să fii „neamţ”. În prezent mai am www.itcnews.info – proiect la care lucrez cu drag şi spor, rebranduire şi din 2010 începem în forţă, unul care nu este încă lansat şi unul pe hârtie.

Am acumulat experienţă şi în social media si networking, lucrând pentru SigmaNET – magazin online. Din aprilie şi până la 1 decembrie 2009 am avut grijă de conturile de pe diferite reţele sociale, am fost imaginea magazinului pe online, am informat publicul despre noi produse ce aveau să se lanseze, promoţii, reduceri, am oferit sfaturi etc. A fost o experienţă plăcută şi interesantă.

Dar nu putem să muncim non-stop. Avem nevoie de divertisment, prieteni, distracţie, relaxare etc. În 2009 m-am jucat pentru prima dată Laser Tag şi am câştigat locul 2 la Cupa Bloggerilor la Laser Tag. Am participat pentru prima data la o lansare auto – Lansare Noul Volkswagen POLO.

Am participat la multe:
* concerte:
Concert ATB – sunt bucuros că am reuşit să dau mâna cu el;
Concert Madonna – biletul l-am primit cadou de ziua mea. Cel mai frumos cadou!
Concert Sandra;
Concert Ştefan Bănică JR;
(18+) B.U.G. Mafia – pula mea (poze şi filmuleţe);

* evenimente dedicate online-ului;
NetCamp 2009;
Lecturi Urbane;
World Blogging Forum;
Optimism 2009;
DigiCafe;
WebStock 2009.

* party
Lansare LG Full HD LCD TV LH5000 – LG Party
Millenium Lovely Party
Party FTW.ro
#BeerTweetMeet

Cu siguranţă ele sunt mai multe şi le găsiţi la categoria „evenimente„.

Am avut bucuria şi plăcerea să merg alături de mari bloggeri în BlogTrip la Oradea şi în #twitscapades – la mare.

A fost un an plin din multe puncte de vedere. De la muncă la distractie, de la eşec la reuşită şi de la tristeţe la bucurie.

Cea mai mare bucurie sufletească mi-a fost oferită de campania umanitară Smile 2009. Mi-a plăcut şi îmi place să mă implic în diferite campanii umanitare şi de ajutor. Promit ca în 2010 să o fac tot mai des.

2010 bate la uşă şi nu se anunţă prea optimist pentru România. Încotro ne îndreptăm? Încotro se îndreaptă omenirea? Încotro? Sper să mă ţin de planul meu pentru 2010.

Le mulţumesc tuturor celor care au fost, sunt şi vor fi alături de mine.

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ce muzica ascultam de revelion?

Cum este si normal, in zilele de sarbatoare se asculta toate genurile de muzica, chiar si manele. Aseara la #papanasimeeting...

Închide