3
Noi
2008

Revelion 2009


De 3 zile suntem in luna noiembrie. Nici nu stiu cand a trecut acest an 2008, parca prea repede pentru mine. Deja lumea a inceput sa vorbeasca de iarna, de craciun, de petreceri dar si de Revelion 2009. Multi si-au facut deja planurile si chiar rezervarile pentru sejurul de Revelion 2009. Citisem prin presa ca anul acesta costurile pentru revelion ajung la aproximativ 1000 EURO, prea mult pentru buzunarele noastre goale. De banii acestia mergi in Dubai si stai o saptamana la mare la soare. Eu n-am inceput inca discutia despre revelion si nici nu stiu ce oferte vor apare. Astept propuneri. Voi unde faceti Revelionul 2009?

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

15 Responses

 1. iLL si SEO…sunt curios cum indexeaza pe tema noua. Dar ma intereseaza si oferte de revelion. Suntem in noiembrie…ce facem de revelion?

 2. eu cred ca il fac la „Statiunea Plapumioara” :)) 1000 euro cam mult zic eu.Oricum romanu se distreaza oricum in orice conditii asa ca …daca nu ai bani facem cheta si tot punem de un chef 😛

  Mr.B.´s last blog post..Florin Avram Blog

 3. uglyutza

  mie mi-e dor de un revelion cu prietenii vechi cu show-urile alea de adolescenti zurbagii fara pretentii……da anu asta cred k o sa fie iar o petrecere cu fitze si discutii emancipate..

 4. Eu cred ca tot cu famailia. Ar fi o minune sa ma pot duce si eu cu prietenii la o pensiune sau undeva sa ne distram, dar ce ma poate lasa sa ma duc, asa e tata… lasa, la anul voi avea peste 18 ani si atunci nu mai are ce sa-mi faca!

 5. nu uitati satele sasesti din jurul Sighisoarei.
  Un astfel de sat este Crit ( http://www.crit.ro ). Atestat inainte de anii 1300, Crit are si o localizare ideala: la cca 500 m de drumul national (DN13), la 32 km de Sighisoara, 12 km de Viscri (cea mai veche biserica fortificata a Transilvaniei-monument UNESCO), 12 km de Saschiz (alt monument UNESCO). Dealurile si padurile din jur nu sunt cu nimic mai prejos decit piesajele din Toscana sau Provance.

 6. Pingback : » » Concerte Decembrie 2008 - Blogu` Lu` Sorin

 7. Pingback : » » Un revelion mai special - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
La inceput de saptamana

Daniel ne vorbeste de ziare si reviste - chiar daca nu este un articol prea recent eu il recomand Blogatu...

Închide