Review Nokia E51

De ce am ales acest telefon? Pai treaba e simpla. Imi place. Am avut ocazia sa-l vad, sa-l probez si sa ma joc cu el. Nokia a scos inca un produs de top. E51, un telefon mult mai reusit fata de E50, dar si acesta are plusuri si minusuri.

In cazul E51, minusurile sunt mai putine fata de plusuri, deci un lucru ce te face sa-l cumperi.
Este slim de sus pana jos:). Ce m-a uimit si mi-a placut, are WLAN. Da ati citit bine Wireless LAN. Am avut ocazia sa navighez pe internet gratuit, conectat la o retea wireless. Am stat pe mess, am verificat mailul si chiar mi-am incarcat blogul. Merge foarte bine. Printre putinele telefoane cu aceasta facilitate.
Din ce-am discutat cu posesorul, bateria tine cam 3-4 zile in conditiile in care este foarte folosit: stat pe internet, vorbit la telefon, ascultat muzica.
Un alt avantaj al acestui model de telefon este acel fapt ca poti deschide fisiere de tip ZIP. Sincer eu n-am vazut telefon care sa faca acest lucru pana acum.
Un telefon dotat cu tehnologie noua. Are sistem de operare Symbian 9.1, un browser standard de internet, sms, mms, email, mesagerie Instant, etc. Camera foto destul de ok avand in vedere k e business phone. Carcasa este din inox, fapt ce-l face sa fie mai rezistent. Se poate conecta usor la imprimante si gps prin bluetooth.
Are si ceva minusuri, vazute de posesor si confirmate de mine,
– nu poti sa editezi in quick office
– tastele functionale inghesuite, de multe ori apesi mai multe taste fara sa vrei
– nu are card inclus dar are slot pentru card microSD. Dispune de tehnologia hot swap, adica poti scoate cardul fara sa dai restart la telefon, idem si la N72.

Unul din magazinele de unde puteti sa va cumparati acest telefon este clickGSM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *