Review – powerpuff-blog.blogspot.com

Duminica seara s-a incheiat primul concurs organizat de mine. Unul din premiile oferite, a fost un review al unui blog. In acesta seara fac Review la powerpuff-blog.blogspot.com castigatorul locului 6.
Incep prin a va spune ca-mi place blogul. Este un blog ce foloseste platforma blogspot. Tema este una pe 3 coloane, foarte bine pusa la punct. Un blog aerisit si placut privirii. Un blog aranjat. In partea stanga sunt afisate articolele. In partea dreapta gasim zona bannerelor, cateva categorii bine structurate si alese, blogroll, zona comenturilor si a statisticilor. In partea de sus avem 4 butoane frumos aranjate, butonul de feeds si search. Ca blog, powerpuff-blog.blogspot.com, e aranjat bine, dar problema apare acolo unde este mai important, la articole. Se scrie cam 1-2 articole in medie pe zi, ceea ce mi se pare putin. Un cititor fidel, doreste sa citeasca cat mai multe. Articolele sunt scurte si unele nu prezinta interes. E bine sa te gandesti la subiecte de interes si sa-ti exprimi parerile din punctul tau de vedere. Eu intru cam la 2-3 zile pe powerpuff-blog.blogspot.com, deoarece sunt putine articole si prefer sa citesc mai multe o data. Intr-o concluzie blogul imi place, dar as vrea sa citesc mai multe. E primul meu review facut si sper ca m-am descurcat bine. Astept si parerile voastre

2 păreri la “Review – powerpuff-blog.blogspot.com

  1. Powerpuff

    Mersi de review , defapt … era premiul meu :D. O sa tin cont de parerile tale , fie ele bune sau rele. O sa scriu si eu un post si o sa las comment aici cu link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *