12
Mar
2010

Riscati. Lasati sa vi se intample povesti! (guest post)

Post scris de Paula Negrea.

A fost un “Buna. Stii, imi placi!”, din senin, pe strada mare. N-a indragostit-o, dar i-a ramas in minte ca un nebun frumos pentru vremea lui.

A fost o casa prea plina de flori, imprastiate tacticos, in lipsa ei. Primul gand, atunci cand le-a descoperit, la intoarcerea in tara: “Cum naiba strang eu toooot?”. I-a starnit cei mai cei nervi de amor dintotdeauna.

O fata si-a dorit, la noroc, pe un blog, o cutie de televizor plina cu bomboane. Si a primit-o! De la un baiat care, pentru ca isi cumparase un TV ca sa-i umple fetei cutia, s-a gandit sa-si ia si o casa, ca tot trebuia depozitat televizorul intr-un spatiu mai… larg decat o garsoniera. Casa ar fi parut, totusi, prea putin inimoasa doar cu un TV si un burlac-lafaind in ea. Asa ca baiatul s-a gandit sa o ia si de sotie pe fata primitoare de bomboane! Ea n-a stat prea mult pe ganduri.

Unui corporatist i-a cazut cu tronc o studenta salvata dintr-o cearta cu un Mos Craciun stradal. De ziua ei, el i-a “urcat” sute de baloane la geamul dormitorului de la etajul sapte al unui colt de Iancului. Zece tehnicieni au facut ca baloanele, stralucinde, sa lumineze cateva minute bune toata felia de cartier. Studenta a trait, multi ani de atunci, mereu cu un zambet de rezerva, la greu.

Dar, oare, cea care s-a trezit intr-o dimineata cu trotuarul invadat de incapatanarea lui sentimentala, cum s-o fi speriat sau bucurat? Si, mai ales, ce-o mai fi acum de ei doi?

V-am scris cele de mai sus, baieti, ca sa va indemn sa riscati mereu sa ne surprindeti cum puteti voi mai istet si mai bine inspirat. Vi se pot intampla fericite sau nefericite, dar nu asta conteaza. Conteaza ca lasati sa vi se intample POVESTI!* Alaturi de noi, intr-o lume prea “la dunga”, in care flori, complimente si atentii se daruiesc doar candva in martie si la aniversare…

*POVESTI pe care, asa cum facem si noi acum, le vor rasfoi altii, ce vor da, la randul lor, indemnul mai departe 😉

You may also like

Femeia! (guest post)
Sa zambim pentru noi (guest post)
Jocul (guest post)
Primavareste-te! (guest post)
Citește articolul precedent:
Ninsoare Bucuresti – 11.03.2010

Ninsoare Bucuresti - 11.03.2010 - deci sa impodobim bradul, sa-i scriem lui Mos Craciun, sa taiem porcul...in luna lui Martie.

Închide